Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek, erősítsetek meg! Vajon tényleg szeretne valamit?
Oké, lehet, hogy amit most fogok írni, az elég egyértelműnek tűnik, de így, az én szemszögemből zavaros.
Van egy srác (22éves), akivel elég jól elvagyunk.
Mindig ő ír rám msn-en, többnyire valami (átlátszó) indokkal. Vannak nagyon csendes percek, amikor hosszabb ideig nem is szólunk egymáshoz, de egészen jól el szoktunk beszélgetni. Telefonon is szokott hívni, fél órákat minimum eldumálunk. Már hívott át magához többször is, bár én nem mentem, hiszen még nem találkoztunk, csak amikor megismerkedtünk. Most fogunk majd randizni.
Van, hogy kérdezgeti, hogy mikor leszek egyedül meg ilyenek...
Most tulajdonképpen mit szeretne tőlem? 18 vagyok és még szűz. Szerintetek egy 22 éves kezd ki szűz lánnyal? Hiszen tudhatná, hogy akkor a szexszel várnia kell. De akkor miért hívott át magához? Már nem értem.
"tudhatná"
? :S Hol van törvényesítve, hogy egy szűz lánnyal nem lehet a kapcsolat elején lefeküdni? Egyáltalán előkerült már a téma, hogy szűz vagy?
Igen, tudja.
De attól függetlenül, hogy természetes, hogy egy 22 éves férfinak szüksége van a szexuális életre, még nem vagyok biztos benne, hogy kapcsolatot is akar. Illetve ezt honnan tudhatnám meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!