Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a félrelépő nők nagy része?
Szeretőt tartanak vagy alkalmi kalandjaik vannak, közben meg Facebookon rendszeresen posztolgatnak a párjukkal kapcsolatban, hogy mennyire szeretik.
Most ezt miért kell?
Az az igazsag h ez nem feltetlen csak a nok csinaljak.
A pasik detto.
Amugy:
1. Nyitott kapcsolatban elnek
2. Cookold kapcsolatban elnek
3. Poliamor kapcsolatban elnek
Szoval mar manapsag nem feltetlen megcsalas a "megcsalas"
Ez gendertől független...
Ez morális probléma, ami morális betegség egyben egy generációs kórság, hogy a mai világban a legtöbbek nem tudják, mi az erkölcs, vagy ha tudják is, sajátosan, magukat kivételezett helyzetben érezve értelmezik azt.
Nem a miért a kérdés, hanem sokkal inkább az ok, hogy jut el ide az érintett párkapcsolat, és a pasi/nő hogy jut el oda, hogy félrelépjen...
És persze a hab a tortán, hogy utána hogy kezeli, milyen jogokat tart fenn magának a félrelépő személy...
Egyik kolléganő,kb. 28 éves,a mannyaszonnyi ruhás képét tette
ki pár napja a facre,miközben hónapok óta kezelgeti az egyik
kollégája.Nem tudom az ilyen embereknek milyen defektjük van,de tuti nem normálisak..
Mindenki annyira hajt a mások általi visszajelzésekre,a külsőségekre,
hogy annak érdekében mindent el követ,el veszítve a józan eszét,erkölcsét..
Szép új világ..Egyik nő ismerősöm is ilyen faces posztokból él,
mondtam neki,hogy akkor lesz igazán boldog és elégedett,
mikor már nem érez rá késztetést hogy ezt csinálja.
Azóta is gondolkodik...
Szerintem nem genderfüggetlen, de nem baj.
Mindenki másnak köszönöm a válaszokat.
Ilyen az én ismerősi körömben is volt már nem egyszer. Valentin nap!! délelőtt a haverom dugta, este meg posztolt az étteremből, hogy milyen frankó minden 😁😁😁
Vagy szintén lagzi előtt 2 héttel még javában kefélték, aztán kis pihi, majd az esküvő után ment minden tovább.
Másrészt szerintem is nők csinálnak inkább ilyet, mert nekik mániájuk posztolgatni ilyen ünnepekről, rendezvényekről, másrészt több női ismerősöm van fent, mint férfi.
Az, hogy ettől függetlenül kb egyenlő lehet az aránya a félrelépéseknek, az már más tészta.
Facebookon max. a momzillák posztolnak már èvek óta.
Azoknak meg nincs szeretőjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!