Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők! Ha a férfi a házasságáról beszél, hogy milyen rossz neki , hogy őt nem szeretik, akkor vigasztaljátok őt vhigy szavakkal?
Erős érzelmek is vannak részemről és részéről is, és sokszor hozza fel ezt,de ilyenkor mit vár mit mondjak? Nekem meg fáj amikor erről beszél, mert most sajnáljam azért mert úgy érzi, hogy nem szereti a felesége? Mikor én meg totál szerelmes vagyok belé?
Most azt várja, hogy a házassága miatt vigasztaljam vagy vmi,vagy mit kéne erre olyanokor mondanom mégis, hogy ne sértődjön meg?
#9, honnan veszed, hogy a feleség nem szereti? Ja, hogy a férj panaszkodott, hátha bejut a kérdező bugyijába? Az oszt' igen, tényleg hiteles. A többiben abszolút igazad van.
Kérdező, lehet, hogy te belezúgtál ebbe a f@sztarisznyába, de hogy ő beléd nem, az tuti. Azt mondja, amit hallani szeretnél. Addig manipulál, míg szét nem teszed neki. Ha olyan ótvar lenne a házassága, kilépne belőle. Dobd ki a francba. Ha a te házasságod is haldoklik, ott is van teendőd. Megbeszéled a férjeddel, aztán megteszitek, amit gondoltok. Válás után lehet új párt keresni. És nincs több hazugság, játszmázás, kihasználás.
9# vagyok
Nem szedem sehonnan, csak nem biztos, hogy nem szereti egy kicsit se, hiszen még együtt vannak. De persze ez nem tuti fruti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!