Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy a szeretőd nem szakított konkrétan csak lassan lekoptatott?
De ezzel pont azt éri el hogy bár most nem kellesz neki, de ha még kedve támad hozzád majd megkeres mintha mi sem történt volna. 😀
Írd meg neki ha ennyire nem érdekled, akkor inkább te zárod le. Ha nem érdekli ez se, akkor nem is kár érte.
Az erős konfliktuskerülés ilyen, szép lassan elpárolognak egymás mellől a párocskák.
Ez a "beszéljük meg" kb nálam is a halál kategória, a vége bizonyos emberekkel egy intenzív tányérdobálás lehet.
Volt. Úgy voltam vele, hogyha részéről még egy "szarok a fejedreseket" sem értem meg, akkor elmehet a búsba.
Nálam nincsen talonban tartás esete sem. 2 éve már, hogy eltűnt mint szürke szamár a ködben. Azóta is hulla csend részéről.
Szerintem mindenki ezt érzi, de nem éri meg az energiát bele ölni.
Nálunk egyezség is volt, hogyha valamelyikünk megunja a dolgot, az mindegy miért, akkor elég két szó, ennyi volt. De még ennyire sem volt hajlandó. El kell engedni. Az emberek többsége nem akar korrekt lenni. De abból is érdemes kiindulni, hogyha képes csalni, akkor az bizony egy beszédes jellemrajz róla. Ilyen típussal nem érdemes kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!