Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után fiúk/férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után fiúk/férfiak nálatok, hogy ment ez?

Figyelt kérdés

Sajnos megcsalt a barátnőm, megbeszéltük, folytattuk a kapcsolatot.

Ennek már 8 hónapja.

Viszont észrevettem, hogy azóta valahogy az erekcióm nem olyan amilyen előtte volt. Tehát jobban kell koncentrálnom, hogy kemény maradjak, nehezebben tudom felállítani, és nagyon ott kell legyek fejben, hogy ne lankadjak le.

Bevillanak a képek, dolgok amíg megcsalt, fél éven át csalt, és hát szerelmi kapcsolat volt kettejük között, abban meg ugye minden benne van, vágy, érzelem, hevesség, kívánás, kéj stb.

És jönnek szex közben a képek, és hát az eredménye az, amit fentebb írtam.

Azoktól a férfiaktól kérdezném, hogy akik elnézték a megcsalást és folytatódott, azoknak jelentkezett ez mint nálam, és ha igen, milyen módszerrel sikerült ezen túl lendulni?

2023. aug. 16. 23:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nőként, megcsalt félként írom,hogy 2 év után tudtam, de inkább három,

elengedni azt hogy megcsalt..Onnantól könnyebb lett,lassanként

vissza nyerte a bizalmam is.. Egyet kell el döntened,mennyire

fontos ő neked, vele akarod a jövőd,szereted-e még.

Ha ezekre ige na válasz,akkor őt is meg kell kérdezned,

hogy ugyanennyire akar-e téged.Ha mindketten érzitek,

hogy a másik az igazi,akkor érdemes folytatni.

2023. aug. 17. 13:56
 12/16 A kérdező kommentje:

Én nagyon szeretnék már családot alapítani, szeretnék felelossegteljes apa, családfő lenni, ez egy gyermekkori álmom, mivel nekem nem jött össze a boldog család, még a fél boldog sem, sőt, nagyon rossz gyerekkorom volt, és nagyon bennem van az a drukk, hogy példát statuálva átadjam mindazt, amit én nem kaptam meg.

De ehhez nekem egy betonbiztos társ kellene, akiben feltétel nélkül megbízom, akivel végig tudnám vinni azt, ami ma már elég ritka, hogy válás, hazudozás, hűtlenség nélkül felneveljunk egy gyereket pl. Mondjuk nekem ez az álom.

De ez most ugye atomjaira hullott...

Szeretni szeretem, de már nem látom benne azt a pluszt, amit eddig láttam benne, már nem tisztelem, már nem úgy nézek rá, nem azt látom már benne akit régen.

Érzem, hogy időpocsékolás az egész, számra megbízhatatlan és mélyen hazug lett a szememben, nem látok benne pozitív benső értékeket már.

Szexuálisan pedig kb tönkrementem, mivel neki a fő a pasi külseje volt, hogy pont az ideálja volt, ami amúgy a szöges ellentétem, ez miatt nem érzem én sem férfinak, férfiasnak magam, mert kb bárkivel elmenne aki egy kicsit is az ideálja.

Szóval....nem értem, biztos, hogy valami nem oké nálam, hogy ezek ellenére még mindig vele vagyok....nem értem magamat, az 5-6 évvel ezelőtti énem, arcon köpni a mostani énem.

2023. aug. 17. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Es pont r.bancok mellett jut eazukbe csaladot alapitani. Mik vannak🤣
2023. aug. 17. 16:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,akkor ez rajtad nagyobb sebet ejtett mint rajtam,

és úgy tűnik már tisztelni,szeretni sem tudod őt.

Akkor viszont csak az idődet vesztegeted.

Azt tökre meg értem hogy mivel neked nem adatott meg,családra vágysz,

de ez a vyágy ne menjen a jelenlegi életed rovására.Értem ez

alatt azt,hogy hiába erőltene az ember néha valamit,ha az élet ne múgy hozza.

Ilyenkor jobb ha ezt kicsit meg próbálod el engedni,be fog következni

jobban,mintha görcsösen ragaszkodsz hozzá..

nem kell hibáztatni magad hogy vele vagy,el telt sok év,egyre nehezebb

változtatni..De ehhez sajnos erőt kel lhogy vegyél magadon,

ha már nem ő az ideális társad,lépned kell.

Ezt pedig csak te tudod egyedül meg tenni.

Egyébként teljesen mindegy hogy hogy nézett ki akivel

megcsalt,nem az számít,hanem maga a tett.Én tovább lépnék,

ha nehéz is..

2023. aug. 18. 12:00
 15/16 tandris45 ***** válasza:

Én is küzdöttem hasonlóval

Persze nálunk más volt a dolog.

Egyszeri alkalom volt hogy megcsalt.

2023. aug. 19. 06:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Én elengedném a helyedben, ha nőként ezt tette,és nem csak egyszeri botlás.

A nők máshogy működnek, a kielégülés kötődést hoz létre... szerelmet (oxytocin) ha a párodnak többször meg volt az nem csak botlás/sima szex.

A te irányodban valami hiány van a részéről, amit te mint sértet fél valószínűleg el se fogadnál ha megmondaná...

Engedd el, keress új párt!

Sajnos tapasztalatból beszélek...

2023. aug. 19. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!