Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondtátok el?
Figyelt kérdés
Ha szórakozott veletek egy fiú hónapokig, és nem sült ki belőle komoly dolog, úgy hogy mindeközbe barátnője van, akkor hogy adtátok a barátnője tudtára azt hogy nem hűséges? És hogyan fogadta ezt a fiú? Ha szétmentek, akkor történt már olyan, hogy a beárulás ellenére a “szeretőhöz” menekült?2023. aug. 14. 02:24
1/7 anonim válasza:
Nem avatkoznék bele. Majd rájön a párja, hogy csalja.
Ha boldogtalanná teszed a párját, aki nem tehet semmiről, az neked miért jobb?
2/7 anonim válasza:
A legundoritobb dolog ilyenkor beárulni. Igazi görény szokás és nőkre jellemző.
Ne avatkozz bele más kapcsolatàba
3/7 anonim válasza:
Sehogy. Semmi közöm a magánéletükhöz.
Meg szerintem ha borítás van, ott gyakoribb hogy a csaj a párja mellé áll, mint az hogy a pasi az árulóhoz menjen
4/7 anonim válasza:
Ha úgy mentem bele, hogy tudtam, hogy van valakije, akkor sose tennék ilyet. Nagyon alja dolog.
5/7 anonim válasza:
2: nem felrekacsintgatni a legundoritobb dolog? Vagy azt lehet, de “bearulni” mar nem?
7/7 anonim válasza:
Szerinted igy van, masok szerint meg nem. En orulnek, ha mondjuk a ferjem felremenne es felnyitnak a szemem, kivel elek egyutt. Sokan meg homokba dugni szeretik a fejuket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!