Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a barátság extrákkal dolognak?
Adott egy fiú, akinek már régebben az esete voltam de nekem barátom volt. Közbe neki lett egy barátnője akinek nálam rosszabb családi körülményei vannak, szerényebben él, alul iskolázottabb, rosszabb munkája van és én külsőleg is jobb vagyok nála. Mondhatni ég és föld vagyunk. Szegény lány olyan buta, hogy oda teszik ahová akarják és az sem tűnik fel neki hogy szét van csalva. Szerintem mikor összejöttek akkor ez az “épp nem volt más így jó lesz ő is barátnőnek” kategória volt.
Idővel én szingli lettem és összesodort a sors ezzel a foglalt fiúval. Már egy ideje találkozgatunk, szinte amikor csak el tud szakadni a barátnőjétől, vagy pl. ha közös programuk van és egy pár percre nincs mellette (elmegy wc-re stb.) egyből keres és igyekszik valamennyire az én elvárásaimnak is eleget tenni amennyire csak a helyzet engedi. Gondolhatnánk azt hogy csak játszadozik velem és kihasznál de több alkalma is lett volna rá mégsem történt semmi szexuális dolog csak smároltunk. Azt is próbáltuk már hogy befejezzük ezt a barátságot de mégis keresett ez után is… a barátnőjét viszont mégsem szándékozik ott hagyni…🤔 Szerintetek hagyjam a francba vagy idővel ha ezt folytatjuk akkor engem fog választani? (Persze mondtam már h én többet szeretnék mégis stagnál a dolog)
De buta vagy, diploma ide, vagy oda, mert van itt egy pasi, aki mással van kapcsolatban, és te vagy a "harmadik" fél, a "másik" nő, és mégis azt hiszed, hogy itt neked van igazad és te vagy itt a magasabb rendű egyed, holott egy erkölcsi hulladék vagy te is meg a pasi is. Nem mellesleg elmondtad a pasinak, hogy többet akarsz tőle, aki ezt magasról lesz-rta, ami egy elég egyértelmű jel arra, hogy nem igazán érdekled, ennek ellenére te továbbra is ugrálsz utána, mint egy buta liba.
Az, hogy - MÉG - nem fektetett meg nem jelenti azt, hogy ez azért van, mert akkora nagyra tart és te vagy élete szerelme, és hogy amúgy végső soron nem ennyi az, amit tőled akar.
Ha többet akarna, már rég tudnál róla.
Ebből is látszik,hogy a diploma mellé nem minden esetben jár józan ész,
és eq,mint látható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!