Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt egy nővel, össze is költöztek. Baráti viszonyban vagyok a férjemmel, nem mérges a kapcsolatunk. Tudtomra adta, hogy még kíván és szexelni akar velem. Miközben ott van neki az új nő. Mit tegyek? Miért viselkedik így?
Kérdező azzal a másik nővel csalt meg és vele van együtt.
Az a nagy helyzet, hogy elmúlt a varázs, ami nem más, mint hogy a tiltott gyümölcs már nem az, a titkolózás izgatja az exed és most te veled titkolózna míg keresne új nőt, akivel téged is meg a másik nőt is hülyére szedné, vagy használgatna ugyanúgy két nőt mint akkor amikor nem tudtad, hogy szétcsal.
Erkölcstelen, semmirekellő féreg és én értem, hogy jól esne bosszút állni a másik nőn, meg hiányzik a szex, de hidd el, hogy attól nagyobb bosszú nincs, hogy hagyod, hogy más nőkkel csalja meg a jelenlegi nőt és te keressel szingli szexpartnert, vagy tarsat komoly párkapcsolatra. Míg ők ketten nem találják a helyüket addig te nélkülük boldogan élsz.
Nem éri meg, hogy téged is újból használhasson, reményt adjon, akár visszakullogjon hozzád aztán ismét elhagyjon különböző nő miatt, hidd el.
Aki megcsal az máskor is (mást is) ugyanúgy megcsal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!