Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt egy nővel, össze is költöztek. Baráti viszonyban vagyok a férjemmel, nem mérges a kapcsolatunk. Tudtomra adta, hogy még kíván és szexelni akar velem. Miközben ott van neki az új nő. Mit tegyek? Miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 08:23
1/21 anonim válasza:
Talonban tarthat, arra az esetre, ha nem jönnének össze a dolgai az új nővel. Én erre tippelek.
2/21 anonim válasza:
Mit tegyél? Ez kérdés valóban?
Hát akkor legyél nyugodtan kapcarongy.
3/21 anonim válasza:
legyél bhüszkenő, feltétlen iratkozz fel te is valami feminista fórumba, nem kérdés.
5/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit látok jónak. A szex mindig jó volt, nyilván most is az lenne és végülis nekem ez nem jár erkölcsi dilemmával, eddig rám se volt senki tekinttel, nekem ez lehet egy jó kaland is. Amitől félek, hogy utána rosszabbul fogom érezni magam vagy reménytelenül reménykedni, hogy újra kezdhetjük.
2023. aug. 13. 08:48
6/21 anonim válasza:
Üljetek le beszélgetni hármasban egyszer, lehet, hogy aranyfaszú Edömérrel össze lehet hozni egy fedél alá fixen a csapatot. Fele annyi munka, dupla móka.
7/21 anonim válasza:
Jó lenne a szex? Miközben tudod, hogy egyik nőből dugdossa a másikba? Van ám gusztusos! Aztán kalandosan mehettek hármasban a nemibeteggondozóba.
Miért akarna visszamenni? Ha téged akarna, akkor el se megy.
A pasi csak azt akarja, amit eddig is: két nőt egyszerre.
8/21 A kérdező kommentje:
#7 először is, amíg nem tudtam a viszonyról, addig is szexeltünk. És van a világon ám óvszer is, akkor nem lesz senki sem beteg
2023. aug. 13. 08:57
10/21 anonim válasza:
Te egy gyári kapcarongy vagy. A férjed eldobott, most az új sunát unja, te meg dobnád szét újra a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!