Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy házasságban a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy házasságban a férfi félrelép de nem derül ki ugyanúgy érez a felesége iránt ahogy megcsalás előtt ? Vagy az már nem lesz a régi ?

Figyelt kérdés

2023. aug. 12. 15:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%

Az én házasságomban egy idő után kialudt a tűz, és bármit tettünk, nem jött vissza.

Lelkileg ugyanúgy vagyunk, mint régen, nincs veszekedés, boldogan élünk.

De megcsaltam, már többször, volt hosszabb távú viszonyom is. És szerintem ő is félrelépett🙂 Nem tudom, csak érzem

2023. aug. 25. 08:35
 12/21 anonim ***** válasza:
11es,szomorú ezt olvasni..de attólmeg együtt maradtok.Ezt nevezhetjük kimondatlan nyitott házasságnak?
2023. aug. 25. 08:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Lényegében igen.

Egyikünk sem tud hivatalosan a másik ügyeiről, de úgy gondolom, mindketten tudjuk mégis🙂

Itthon békés, nyugodt a hangulat, szeretjük egymást, csak épp a szex nem működik már🙂

2023. aug. 25. 08:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Köztetek sincsen egyáltalán szex? Irtad h valószínű a feleséged is félrelépett..
2023. aug. 25. 08:56
 15/21 anonim ***** válasza:

Nincs, már egyáltalán nincs szexualitás. Puszik, ölelések. De ennyi🙂

2023. aug. 25. 08:59
 16/21 anonim ***** válasza:
#15 mit gondolsz ez miért alakult így?
2023. aug. 25. 09:09
 17/21 anonim ***** válasza:

A fene tudja. A sok évi állandóság, az eltérő "étvágy", stb🙂

Eszemben sincs őt, vagy magamat hibáztatni, ehhez mindketten kellettünk. Az élet néha fura dolgokat hoz🙂

2023. aug. 25. 13:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Es ha megsem csal meg, de te megteszed? Az nem valami fair, es nem is nyitott hazassag... Olyan mintha kibuvot keresnel a tetted alol, pedig nem is tudhatod biztosra.
2023. okt. 22. 16:40
 19/21 anonim ***** válasza:

Azóta már biztosra tudom, szóval a vádaskodásoddal menj máshoz kérlek.

Megbeszéltük, hogy a gyerekek miatt együtt maradunk, de mindenki éli a maga életét

2023. okt. 23. 21:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Te mondtad, hogy lehet megcsalt,de te se voltal benne biztos...

Ha azota megbeszeltetek, mar hivatalosan is nyitott hazassag onnantol. Elotte csak csaltatok egymast.

2023. okt. 23. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!