Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szexuális jellegű chatelés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexuális jellegű chatelés megcsalásnak számít, ha hosszú ideje tart, de ténylegesen nem történt semmi?

Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 11:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2023. aug. 3. 13:51
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat halott!
2023. aug. 3. 14:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát, tedd fel a kérdést, hogy te hogy éreznéd magad, ha kiderülne, hogy évek óta szexchatel a férjed egy szaftos kis pipivel... Szerinted ez rendben van? Egyébként már abból, hogy feltetted a kérdést, is látszik, hogy pontosan tudod: nem, ez nincs rendben.
2023. aug. 3. 15:18
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

Ha ismerőssel, vagy úgy egyáltalán ismered a másikat, tudod ki, tehát a leírt vágyak a másiknak, másikról szólnak, akkor igen, határozottan az.

Ha anonim, és mindössze csak a vágyaidat, fantáziádat éled meg ilyen formán, saját örömödre, akkor nem megcsalás. Bár így sem egy kapcsolatba beleférő dolog.

2023. aug. 4. 00:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos szempontból ez is az.
2023. aug. 9. 16:10
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is megcsalás, én nem tudnék ugyanúgy megbízni a páromban,ha ilyen kiderülne róla. Ha elvész a bizalom,azt nagyon nehéz visszaépíteni. 32n
2023. aug. 9. 16:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Maximálisan, hiszen fejben már nem a párod áll a középpontban, hanem egy harmadik, akivel, hogy megvalósuljon, egyelőre csak a fizikai távolság szab akadályt.

Ha valaki ilyesmire adja a fejét, annak a párkapcsolatában komoly baj van.

2023. aug. 10. 00:02
 18/22 anonim ***** válasza:
NEM.
2023. aug. 10. 07:35
 19/22 Kustany ***** válasza:

Nem vagyok olyan szigorú, mint az előttem szólók. Van amikor nem az az ember a legjobb szexuális partner, akivel szeretsz együtt élni.

És van még egy dolog.

Aki tud flörtölni, az szeret is. Viszont ez nagyon ritka. A flirtben nincs szex, bár mindig a határán jártok, de pont ez benne a lényeg, hogy ott maradtok a határán. Ha átléped, akkor már csak megcsalás és nem is biztos, hogy megéri, mert aki jó flirtben, nem biztos, hogy fizikailag is olyan jó.

Nyilván egy ilyen kapcsolatot nehéz lenne elmagyarázni a párodnak. Vagy kellemetlen.

Ha megtárgyalod a pároddal való életet a harmadikkal, az megcsalás. Amíg szét tudod választani, addig, legalábbis magad előtt, ez nem az.

2023. aug. 10. 09:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen, az. Mert ez is a másik átveréséről, hazugságról szól. Oda teszed az energiáidat egy másikkal való csetelgetésbe. És ahogy előttem is írták, a megcsalás előszobája. Miért vagy együtt a férjeddel, ha ilyesmire van szükséged? Mit szólnál hozzá, ha ő csinálná ezt?
2023. aug. 10. 10:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!