Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi lehet az oka, hogy ezt tette?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy ezt tette?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy a barátom kapcsolatunk első napjától csalt es hazudott mert titkos szexkapcsolata volt egy házas nővel mikor megismerkedtünk.

Könnyebben elfogadtam volna ha megcsal egy újonnan megismert nővel egy idő után, mintsabb így, becsapva első perctől.

2023. aug. 1. 07:18
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Ő mit mond?
2023. aug. 1. 07:19
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem szeretett. Inkább azt tartsd szem előtt, hogy végre megszabadultál egy ilyen embertől..
2023. aug. 1. 07:21
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom. Mondjuk én semmilyen indokot sem fogadok el megcsalás semmilyen formájára. Mivel indokolta a tettét? Azt is megoszthatnád.
2023. aug. 1. 07:26
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
#1, mit mondana? Hazudik a frici zsigerből.
2023. aug. 1. 07:31
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Engem érdekelne. Hátha van még olyan hazugság, amit nem hallottam. 🤷‍♀️

2023. aug. 1. 07:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem első naptól kezdve az exével csalt. Az a sztori, hogy exemet megcsalta a barátnője, fél évig viszonya volt egy haverjával. Lebukott, még a hülye exem próbálta volna helyrehozni, de a csaj már a másikba volt szerelmes, úgyhogy összejött vele. De a csajt hajtotta a vére és azért dugni még jó volt a másik, miközben ugye új párkapcsolata volt. Exem meg mivel szerette őt, fontos volt neki megtartania a szexkapcsolatot akkor is, amikor már új barátnője volt, én. Pedig Tinderen ismerkedtünk meg, tehát akkor elvileg kereste a párkapcsolatot, nem csak úgy megtalálta. Azért jött össze velem, hogy úgy tűnjön, továbblépett. Mindenkinek bemutatott már két hét után. Talán magát is át akarta b.aszni. Na hát voltak gyanús jelek, hogy még mindig van köztük valami, arra nem gondoltam, hogy csal vele, csak arra, hogy még szereti. Beleolvastam a beszélgetésükbe és ott volt minden, aznapra meg is beszéltek egy talit. Azt mondta, hogyha én nem féltékenykedek erre az exre, akkor egy idő után abbahagyta volna a szexet vele, mert jó kapcsolat alakult volna ki köztünk :D Szép :D

Én sokat beszélgettem magammal erről, hogy ez nem az én hibám volt, időm és lehetőségem sem volt olyat tenni, amivel más nő karjaiba lököm, hiszen itt én voltam a szerető gyakorlatilag. Nehezen, de elfogadtam, hogy csak rosszkor voltam rossz helyen és mindegy kivel jött volna össze, vele is ezt csinálta volna, úgyhogy erről tényleg nem én tehetek. Ő volt defektesen összerakva, azt hitte, úgy lép majd túl rajta, hogy még dug vele és szereti, és az új barátnője feladata kirángatni belőle, de az meg tűrje el, hogy meg van csalva már az első naptól kezdve. Te is gondolj erre, hogy ez nem lehet a te hibád, hiszen nem az történt, hogy házisárkány voltál és ő máshol kereste a boldogságot. De ha így lett volna se te lettél volna a hibás, mert akkor szakítania kellett volna, nem megcsalni. Mindig a megcsaló a hibás, sosem a megcsalt! :)

Egyébként tényleg sokkal rosszabb ez, hogy már korábban ismert valakit és nem újonnan. Mert megelőztek. Én azt is nehezen viseltem, hogy egy másik exem olyannal jött össze, akivel kapcsolatunk alatt is jóban volt. Ott elvileg nem történt megcsalás, de nekem mégis úgy tűnik, hogy már kapcsolat alatt kiszemelte magának és ő volt a B terv, ha nekünk nem jön össze ez hosszútávon, így csak előkapta, amikor már kicsit jobban lett szakítás után. Ha meg új ismerősével jött volna össze és én már túl vagyok rajta, akkor le se szarnám.

2023. aug. 1. 07:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Sokáig voltatok legalabb együtt?

Azt meg hogy miért tette?

Szeretni biztos nem szeretett soha, csak kellett valaki hogy ne legyen egyedül. Sajnálom.

2023. aug. 1. 07:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Így igaz, 4 es 👌✌️
2023. aug. 1. 07:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnàlom, hogy ennyi idôt pazaroltàl erre a férfira!
2023. aug. 1. 08:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért tette, mert jellemtelen!
2023. aug. 1. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!