Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalás, vagy nem számít annak?
Random dátumok:
Egy hónapig randizgattunk, mielőtt összejöttünk, és már az első randi előtt letisztáztuk, hogy többet akarunk egymástól, mint barátság (előtte ismertük egymást). Ez az egy hónap alatt ő mással is volt. Augusztus 24-én jöttünk össze, ő előtte 22-én lefeküdt a lánnyal, három napig ignorálta, majd 25-én "nem akarok kapcsolatot" címmel leírta, hogy többet már ne keresse.
A lány utána rám írt, mert csak később került ki a dátum, hogy mióta vagyunk együtt. Hónapokig nem láttam az üzenetet, csak most néztem meg az engedélykéréseket, mert jött egy engedélykérő üzenet, és így láttam meg, hogy ő is írt. Screenekkel bizonyította, hogy miket írt neki, és mikor.
Most az a kérdés, hogy megcsalás-e, ha 2 nappal az összejövésetek ELŐTT lefeküdt valakivel?!
De te most tényleg attól teszed függővé a balhézást, hogy mi hogyan ítéljük ezt meg?
Mivel nem voltatok egy pár így nem csalhatott meg a szó szoros értelmében, VISZONT mivel 1 hónapja randiztattok már, tudta, sejtette, hogy egy párt fogtok alkotni, ELVILEG a párok 1 hónap után már éreznek valamit egymás iránt, SŐT a ti esetettekben ILLENE hiszen ismert előtte így mindent figyelembe véve a "híres drága párod" ÉRZELMI SZINTEN (FIZIKAILAG IS) MEGCSALT!
Döntsd el, hogy számodra ez rendben van-e és aszerint cselekedj!
(Én kivágnám mint a sicc, hiszen az elején a történések szerint semmit az égvilágon nem érzett irántam, így nem hiszem, hogy a kapcsolatban is érezne!)
Remélem még nagyon fiatalok vagytok. Kivágnám, mint macskát sz/rni. Az egy hónap alatt már letisztáztátok, hogy többet szeretnének egymástól, feltételezem ezalatt az idő alatt Te már mással nem ismerkedtél.
Egyértelmű, hogy párhuzamosan hülyített mindkettőtöket, a másik lányt is, majd mikor tudta, hogy biztosan össze fog jönni veled, még előtte lefeküdt a másik csajjal.
Mindezt teljes nyugodtsággal végigvitte, kihasználva ezzel mindkettőtöket. Lapát...aki egyszer ezt megteszi, megteszi máskor is.
Ez Augusztusban tortent, igen, igazuk van a tobbieknek, hogy ez nem volt szep.
Engem is csaltak meg es hello-szia lett a vege egyertelmuen, de valahogy most megis azt mondanam vagy is kerdeznem, hogy az elmult 11 honapban hogy viselkedett veled? Kedves volt, figyelmes? Lattad hogy igyekszik es tett erted? Haladt barmerre a kapcsolatotok vagy megrekedt? Ezek eleg fontos kerdesek, igen lehet hogy akkor nem erzett meg ugy irantad, de azota ez rengeteget valtozhatott es vegulis hivatalosan ez elotted tortent es le is zarta a kapcsolatat azzal a csajjal.
Lehet, hogy most jól viselkedik vele a párja utolsó, de bakker, amikor a fellegekben kellett volna úszni ő más lánnyal létesített szexuális kapcsolatot, úgy, hogy a kérdezővel barátok/ismerősök voltak!
Feltételezhetően történtek dolgok az az egy hónap randik során, mégha szex nem is, de ha te oda vagy a másikért neked elég még a csók is. Nem mész más lánnyal/fiúval szexelni, ugye?
Az egész kapcsolat hazugságra, "hűtlenségre" és tiszteletlenségre épült!
Hogy lehet azt figyelmen kívül hagyni?
Tegyük fel szuper a kettőjük dinamikája azóta hogy együtt vannak. Hm, de az az egy hónap is az volt és mégis más lánnyal volt együtt szexuálisan! Akkor mi a garancia arra, hogy a kapcsolat alatt nem-e lépett félre/fog félrelépni, amikor egy utolsó senkiházi patkány?^^
Ki kell dobni, mert az ilyen képes megcsalásra, hazugságokra, titoktartásra komoly dolgokban, önző, rossz személy, tőle jóra nem számíthatsz!
Szerintem pedig nem minden ilyen felete-feher. Nem mindenki mukodik hasonloan es egy honap pedig egyaltalan nem eleg a szerelemre, max idealizalsz valakit ha nem ismered meg olyan regota.
Ahogy arrol sem kell beszamolnia,hogy kivel mit csinalt amikor meg csak ismerkedtek.
Attol fuggetlenul hogy serti az egot meg mindig szamit hogy viselkedett vele az elmult honapokban, valamint igen lehet lefekudt a masikkal, de utana szakitott is vele. Pont azert mert nem adott neki tobbet, ha a kerdezo nem kelti fel az erdeklodeset annyira akkor most nem alkotnanak egy part, igen is hatalmas kulonbseg van a masik holgy es a kerdezo “ helyet” illetoen.
Plusz a ferfiak, sot a nok tobbsege is igy valogat a lehetseges partnerek kozott, ki hol jobban vagy epp kevesbe megy bele, de szuri oket. Elkene fogani, kapcsolat onnantol kapcsolat, hogy hivatalosan ki van mondva, ha ez nem tetszik akkor egyaltalan ne csinalj elotte semmit es akkor nem fogod magad atverve vagy kihasznaltnak erezni. A megcsalas pedig onnantol megcsalas, hogy kapcsolatban vagy. Minden a dontesen mulik, a srac pedig eleg egyertelmuen dontott, hogy a kerdezot valasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!