Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennétek abból az ételből, amit a szeretőtök felesége főzött?
Figyelt kérdés
Időnként eltöltünk egy egész napot a szeretőmmel, ilyenkor meleg ételt hoz, nagy adagot. A felesége készíti, becsomagolja neki, mert azt hiszi, azon a napon is dolgozni megy.
A barátom kínálja, kóstoljam meg, együk meg ebédre.
Nem tudom, elfogadjam-e.
2023. júl. 28. 04:40
11/47 anonim válasza:
Ennél lejjebb már úgysem tudsz süllyedni, nem mindegy akkor már?
12/47 anonim válasza:
Képzeld el hogy ott van a felesége és nézi ahogy esztek.
13/47 anonim válasza:
Így házasodjon egy no 😂😂😂
Otthon főz a zurának, erre a szerető lakmározik belőle 😂😂😂
14/47 anonim válasza:
A farkát simán kóstolgatod a pinája után. Akkor meg nem mindegy már? Közös használati tàrgy a faszi így is, úgyis.
15/47 anonim válasza:
Biztos valami erős kutya, ha ennyire megosztott.
17/47 anonim válasza:
Hát ha bré megjárja a szádat akkor a kaja már csak extra.
19/47 anonim válasza:
A volt felesége főztjéből ettem. Nem az én ízvilágom.
20/47 anonim válasza:
Én volt hogy odadtam a szeretőmnek és azt mondtam neki főztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!