Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Emberek miért házasodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek miért házasodnak össze olyannal, aki megcsalta őket?

Figyelt kérdés
Mondjuk én azt sem gondolom jónak, de valamennyire megértem, hogy sok év házasság után, gyerekekkel, közös hitellel együtt maradnak egy megcsalás, akár szeretői viszony után is. De vannak, akiknek még csak járás vagy max együttélés alatt kiderül, hogy meg lettek csalva, erre ők azt mondják, hogy oké semmi baj és elveszik feleségül/hozzámennek. Mit gondolnak ezek, ha pár hónap vagy 1-2 év után már félrelép, akkor mi lesz később? Ennyire nincs semmi önbecsülésük? Főleg hogyha fiatalok és nem az van, hogy úgy érzik, már nem találnak senkit mert öregek... Tehát mondjuk 30 alattiak.
2023. júl. 24. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire. Ismerek en is ilyet, a joisten se tudja lebeszelni ot errol a hulyesegrol. A kishituseg sulyosan korlatozza a boldogsag elereset mindket nemnel.
2023. júl. 24. 11:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Önbecsülés, naivitás, kapcsolatfüggőség, szerintem ezek lehetnek a háttérben.

De kivancsi leszek ír e olyan aki ezt tette

2023. júl. 24. 11:58
 3/3 tandris45 ***** válasza:
100%

5 éve történt hogy megcsalt 4 hónapja jártunk

Most derült ki.

Már 3 éve házasok vagyunk.

2023. júl. 26. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!