Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/26 anonim válasza:
Passz, sosem jött még össze de gondolom. Hiszen ott minden csak a szexről szól.
2/26 anonim válasza:
Szerintem annyit enged, amennyit élvez, ugyanúgy, mint minden normális ember. Nem azért lesz valaki szerető szerintem, mert neki aztán minden mehet.
3/26 anonim válasza:
2. Kedves lepontozó. A szerető nem arról szól hogy kártyázzon az ember. A kérdés nem arról szólt hogy MINDENT, hanem hogy TÖBB mindent. Voltál már házas? Nem? Gondoltam. Egy házasságban a szex nem arról szól hogy hú de jó... arról szól hogy szexeljünk a békesség kedvéért. A legtöbb esetben. Sokszor már az sincs ami volt, és most nem is kell nagy dolgokra gondolni. Minőség, mennyiség szép lassan zuhanórepülés. Na ezért keresnek az emberek szeretőt. A szex gyakorlatilag (jobb esetben) érzelemi kivetülés is. Kevesebb szex, kevesebb érzelem. Ezért keresnek szeretőt... A több minden meg lehet hogy csak annyi, hogy nem kell lekapcsolni a villanyt. Én konkrétan csak emiatt keresek szeretőt, mert már évek óta sötétben kell szexelnem, ráadásul csak akkor amikor a feleségem úgy dönt.
4/26 anonim válasza:
"Kevesebb szex, kevesebb érzelem"
Rossz a sorrend.
"sötétben kell szexelnem, ráadásul csak akkor amikor a feleségem úgy dönt"
Aww, nem erőszakolhatod meg?
5/26 anonim válasza:
Jobb vele a szex, nem biztos hogy többet enged csak odaadóbb.
6/26 anonim válasza:
Igen többet és mást is, amit a párommal szoktam.
7/26 anonim válasza:
Voltak olyan szeretoim akik többet akartak mint otthon kapnak. Nem partner a férj a másabb szexben, pedig a nő szerettevolna kipróbálni. Zömében mindig ez áll a háttérben.
8/26 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a nők lazábbak. Otthon játsszák a szűz nőt, a szeretővel meg van minden.
9/26 anonim válasza:
8-as, ezt melyik oldalról tapasztalod?
10/26 anonim válasza:
Általában akkor van valakinek szeretője ha a kapcsolatában szinte alig, vagy nincs is szex. Elég könnyű ennél többet produkálni szeretőként...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!