Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

3 honapja jarok egy ferfival, de mar olyan szintu a dolog, hogy mindennap egyutt alszunk, remgeteg programon vettunk mar reszt (eskuvo, szulinapok, turak, nyaralas, barati esemenyek, csaladi programok stb). Minden teljesen jol mukodik, nincs egy vita sem, ha nezetelteres volt azt ugy beszeltuk meg, hogy mindeketten ervenyesultunk. Azt mondja szerelmes belem es ezt tenyleg kimutatja azzal ahogy banik velem. En is erzem, hogy szeretem, kotodok mar hozza.

Viszont!!

Mikor ismerkedtunk mar akkor volt 1-2 gyanus dolog az x evvel ezelotti exevel. Elvileg hivogatta a csaj mar akkoris amikor velem jarni kezdett, ezt megbeszeltuk allitasa szerint maniakus feltekeny a lany es a mai napog nem kopott le, kezetletni kellene. Szoval megbeszeles utan torolte a csajt mindenhonnan es tiltotta is.

Latszolag azutan minden rendben zajlott, tobbet fel sem jott az ex mint tema. O is mondta, hogy semmit nem akar tole stb stb.

Elozo heten elment az EFOTT fesztre dolgozni valami kis uzetlbe elvileg minden evben jar a baratom oda. Mivel regi kepeit nem torolte igy lattam 6 evvel ezelott az ex lannyal posztolt onnan hogy egyutt dolgoznak. Iden neztem a lany az ex posztolt ugyanonnan abbol a bodebol ahol exem dolgozott. Szoval egyutt dolgoztak.. nem mondott errol semmit a baratom..sot azokon a napokon ugye nem is talalkozott veem, mondta fel kell vennie a dolgozo lanyokat kocsival es koran indul, este megy haza es ne is talizzunk azokon a napokon.

Erre ma jottem ra.. melysegesen csalodtam. Elso gondolatom az volt, hogy bossubol ilyen kell legyek, masodik az volt, hogy szakitsak azonnal, harmadik hogy mindenki vetkezik lehet nem kellene elitelnem, de vajon miert nem mondta? Ha tudta ott lesz a “bolond ex” miert egyezett bele a munkaba

2023. júl. 21. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy ismerősöd látta őket, és kérdezz rá, hogy ez ki volt.
2023. júl. 21. 13:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "bolond ex" szöveg annyira gagyi és átlátszó. Mindenki ilyet hazudik, ha magát akarja mosogatni.

Nézd, amai világban kb 2 kattintás, és bárkitől megszabadultál. Ha ez nem likvidálta ki az életéből, akkornem is akarta igazán eltűntetni.

2023. júl. 21. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!