Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha lebuktattam ,hogy csalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lebuktattam ,hogy csalja az asszonyt facen mit tehet?

Figyelt kérdés
Lebuktattam ,hogy csalja az asszonyt a férje . A pasas lementette az üzenetet . Kamu facről írtam,amit letörölnek 30nap múlva. Mit tehet ellenem?
2023. júl. 19. 18:20
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem fenyegettem semmi ilyesmivel ,ő fenyegetett ,hogy feljelent.
2023. júl. 20. 10:00
 22/29 anonim ***** válasza:
55%
Igaza van, ha feljelent. Belekavartál a házasságába. A többi a magánügye. Az ilyeneket szervezték be 90 előtt házmesternek, leste, hogy kihez ki megy, mit visz a bevásárlószatyrában, mindenkit feljelentett, kavarta a trágyát.
2023. júl. 20. 23:24
 23/29 A kérdező kommentje:

22 akkor lebukik az asszonyka előtt,hogy félredugott,ha feljelent.

Megy a rendőrségre ,küldik neki ki házhoz a papídokat,amit az asszonykája kinyit .. Erre ő megkérdi szívecském miért jönnek neked a rendőrségről papírok,miért mászkálsz oda. Erre ő á semmi szívem csak csaltalak és a szeretőmet jelentgetem,mert lebuktotott... Ha még most nem is bukik le ,na majd akkor

2023. júl. 21. 05:50
 24/29 A kérdező kommentje:
22 ő kavart bele a saját házasságába. Ő döntötte el ,hogy félredug
2023. júl. 21. 05:51
 25/29 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,semmit nem tud tenni és nem is fog, el lesz ő foglalva mással.

És nem szimpatizálok ha valaki kavar,de néha meg érdemlik

az ilyen tetvek is hogy vissza nyaljon a fagyi nekik,jól tetted.

2023. júl. 21. 10:28
 26/29 anonim ***** válasza:
Semmi félnivalód nincsen. Nem tud bántani.
2023. júl. 23. 21:12
 27/29 anonim ***** válasza:
Veled csalta az asszonyt és te buktattad le? Valahogyan csak összerakta a fejében, hogy te nyomtad fel, ha most téged fenyeget.
2023. júl. 24. 16:07
 28/29 A kérdező kommentje:
Nem tudja ,hogy én voltam kamu facről írogattam. Nem tud semmit,sok picsát hülyített be
2023. júl. 24. 18:02
 29/29 A kérdező kommentje:
Amúgy igen velem csalta meg ,de nem mondta el nekem ,hogy nős ez baszta fel az agyam ,titkolta,így ál profilról írkáltam,hogy ő nős.Ha őszintén elmondja ,hogy ez meg ez van ,akkor tudom mi a helyzet nem pedig át vagyok verve..
2023. júl. 24. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!