Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP lebuktatta önmagát?...

MZP lebuktatta önmagát? Mintha saját magáról beszélne az alábbi interjúban...

Figyelt kérdés

"Az egyik az, hogy rengeteg áruló van. Ezek az árulók vagy aktívak, vagy kevésbé aktívak. Nem tudjuk, mi mozgatja őket. Sokszor úgy néz ki, mintha csak az ostobaság vagy az önzés, de az esetek jelentős részében szerintem valójában a Fidesz van a háttérben. Amikor valaki feltűnően az ellenzék ellen és a Fidesz érdekében politizál az ellenzéken belül, akkor mindig ott a gyanú, hogy a Fidesz mozgatja."

[link]

2021. dec. 17. 22:31
A kérdező szavazást indított:
Igen. MZP a Fidesz beépített embere, más magyarázat nincs az elmúlt hetek nyilatkozataira.
MZP csak szimplán paranoiás.
MZP csak szimplán hülye.
MZP-nek igaza van, hiszen én is a Fidesz beépített embere vagyok, kapom is a krumplit.
MZP-nek igaza van, ha győz, fel kell állítani az AVH-t a belső ellenség kiiktatására.
10 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
54%
2021. dec. 18. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!