Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van az,hogy túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy túl sokat flörtölök ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

28 éves férfi vagyok, aki boldog párkapcsolatban él évek óta, viszont folyamatosan azt érzem,hogy 'hajt a vérem', viszont megcsalni a páromat nem szeretném. Sokszor a kocsmákban,de inkább az instagrammon lányokkal szoktam flörtölni, előfordulhat hogy a sexchatig/képcseréig is eljutunk, viszont amikor felhozza azt,hogy találkozzunk mindíg visszakozok,és elmondom hogy azért nem szeretném megcsalni a barátnőm. Fog ez valaha változni? Sajnos/nem sajnos a stílusomból fakadóan folyamatosan megtalálnak a hasonló stílusú lányok,akikkel viszont nehéz nem beszélgetnem :DD

Köszi,hogy elolvastátok,és kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2023. júl. 17. 21:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Minél előbb szakíts a barátnőddel! Szerinted ha erre rájön,hogy fog neki esni? Hisz érzelmileg már megcsalod.

Az én párom csak nagyon megnézte a nőket az utcán mellettem,de már azt is megalázónak éreztem. Amit te csinálsz,az egyenesen undorító.

2023. júl. 17. 21:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert unatkozol.
2023. júl. 17. 22:17
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
A barátnődtől kérdezd meg, szerinte ez megcsalás-e
2023. júl. 17. 22:21
 14/17 anonim ***** válasza:
37%

:DDDD

Egyszerűbb csak bevallani, hogy r.banc vagy, ahelyett hogy ide hányod ezt a sok szarságot.

2023. júl. 18. 00:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Én most éppen abban a helyzetben vagyok, amiben a barátnőd még csak lesz, amikor majd rájön, hogy mit művelsz a háta mögött.

Videót mutatott nekem Facebookon és megláttam a felső sávban, a face társkereső ikonját.

Igazából már 2 évvel ezelőtt is voltam ebben a helyzetben, de akkor még adtam egy esélyt magunknak.

Akkor elcsíptem egy kezdődő szexuális tartalmú beszélgetést,egy ismeretlen csajjal.

Akkor bevallotta, hogy beszélgetett másokkal is hasonlóan, ahogy azzal a csajjal, de nem ment tovább senkivel.

Nem tudta megmagyarázni miért tette.

14 éve vagyunk együtt, van egy 8 éves gyerekünk.

Azt hittem tudja, hogy mivel játszik...

Jelenleg külön szobákban vagyunk, kerüljük egymást, csak akkor kommunikálunk, ha muszáj.

Azt sem tudom, hogy ő mit akar, mert bocsánatot nem kért, de még csak meg sem próbál beszélni velem a dologról.

Szerintem azt hiszi, hogy majd lenyugszom vagy nem is tudom.

Igazából nincs is miről beszélni, hisz az előzőnél már közöltem, hogy ha azt az esélyt eljátsza, akkor ennyi volt.

Mondjuk az is tény,hogy jelenleg én is tőle függök, mert nyári szünet van és mivel nem tudjuk hova tenni a gyereket, én nem tudok dolgozni.

Nincs bennem harag, de a csalódottság,kiábrándultság hatalmas.

Már lassan két hete a dolognak és nem tudom, hogy mit vár.

Valamiért már beszélni sem akarok az egészről vele, csak úgy létezek és nem tudom hogyan tovább.

Viszont azt tudom, hogy én nem ezt érdemlem és ezt nekem nem kell tolerálnom.

Hiába az évek, a kötelék, ha valami már elszakadt bennem.

2023. júl. 18. 12:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha még aktuális a kérdésed, akkor azért, mert folyamatosan kell a nőktől a visszacsatolás, ezzel érzed magad nyeregben…. Ez lehet önbizalom hiány ( a felszín ellenére), vagy lehet egyfajta függőség is. Olyan, mint a drog.
2024. ápr. 23. 06:39
 17/17 anonim ***** válasza:

"előfordulhat hogy a sexchatig/képcseréig is eljutunk, viszont amikor felhozza azt,hogy találkozzunk mindíg visszakozok,és elmondom hogy azért nem szeretném megcsalni a barátnőm. "

Átvered azokat, akik találkozni is szeretnének veled.

Ha már nem bírsz magaddal, és muszáj új kapcsolatot teremtened, akkor mondd meg az elején, hogy csak netes élményt és szórakozást keresel.

"28 éves férfi vagyok, aki boldog párkapcsolatban él évek óta"

Nem vagy boldog, és átvered a párod. Itt valami nagyon nem stimmel. Ezért keresel más kapcsolatokat. Magaddal se, és vele se vagy őszinte.

2024. ápr. 24. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!