Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy túl sokat flörtölök ?
Sziasztok!
28 éves férfi vagyok, aki boldog párkapcsolatban él évek óta, viszont folyamatosan azt érzem,hogy 'hajt a vérem', viszont megcsalni a páromat nem szeretném. Sokszor a kocsmákban,de inkább az instagrammon lányokkal szoktam flörtölni, előfordulhat hogy a sexchatig/képcseréig is eljutunk, viszont amikor felhozza azt,hogy találkozzunk mindíg visszakozok,és elmondom hogy azért nem szeretném megcsalni a barátnőm. Fog ez valaha változni? Sajnos/nem sajnos a stílusomból fakadóan folyamatosan megtalálnak a hasonló stílusú lányok,akikkel viszont nehéz nem beszélgetnem :DD
Köszi,hogy elolvastátok,és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
"azért nem szeretném megcsalni a barátnőm."
Ugye azért az megvan, hogy te már RÉG megcsaltad a barátnődet? Nagyon gáz a háta mögött más nőkkel flörtölni, képeket (mezteleneket legalább...?) cserélgetni meg szexuális tartalmú üzeneteket írogatni. Ez bőven kimeríti a megcsalás fogalmát!
Miért olyan népszerű ez tévhit hogy létezik olyan hogy valaki kiéli magát?
Ilyen nincs. Vannak akiknek soha nincs rá igényük, és vannak akiknek meg van és ez soha nem lesz jobb legfeljebb az idős korral.
Ki tudod élni magad a hétvégére vagy 1-2 hétre esetleg 1 hónapra is, de nem 5-10-20 évekre amíg egy "komoly" kapcsolat tart. Felejtsük már el ennek a hülyeségnek a szajkózását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!