Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ebben a helyzetben jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben jobb elmondani az igazat vagy sem?

Figyelt kérdés
19 éves korom óta vagyok a feleségemmel együtt most 45 vagyok.Ez időtájt nő felé se néztem ha volt bármilyen szexuális kapcsolatom az 19 éves korom előtt.Múltkor egy szórakozóhelyen megismerkedtem egy nővel megtörtént a dolog.Igazából ennyi szerintem az arcát se tudnám felidézni.Feleségemmdl a kapcsolatom amugy minden téren nagyon jó,rengeteg kozos dolgunk van mar egybol,a mai napig varom haza ha kesobb jon,imadom megolelni,megcsokolni,ezért zavar k.vára ez a helyzet és nem tudom mi tévő legyek.26 éve csak vele vagyok/voltam raadasul tini korunk öta,nem is attól félek hogy elhagyna,csak tudom hogy nagyon fájna neki,engem meg mardos a lelki ismeretfurdalás

2023. júl. 16. 08:28
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
65%
Ne mond el..Vidd a sírba.
2023. júl. 16. 22:40
 22/37 anonim ***** válasza:
28%
Figyelj! Emberek vagyunk mindenki hibázik. Egyszer megbocsájthatod magadnak. Főleg hogy sosem volt más nőd rajta kívül. /Általában nem az elsőnél suoktak maradni./ Tanultál az esetből. Többet biztos nem fordul elő. Én úgy látom már most megbűnhődtél miatta. Mit akarsz még ,szenvedni vezekelni? Ne mond el!
2023. júl. 16. 23:10
 23/37 tandris45 ***** válasza:
61%

Nálunk fordított a helyzet.5 éve vagyunk együtt a feleségemmel 3 éve házasok.Mi is nagyon sok szép dolgot megéltünk együtt harmonikus volt a kapcsolatunk.Pár hete véletlenül tudtam meg hogy 5 évvel ezelött mikor már 4 hónapja jártunk megcsalt.

Most össze vagyok törve.

2023. júl. 17. 06:52
 24/37 tandris45 ***** válasza:
52%
Néha azt kívánom bár ne tudtam volna meg.
2023. júl. 17. 06:56
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit mond erre Popper Péter a híres pszichológus ? Vannak előadásai a youtubon...

Az egyikben beszél erről mikor a megcsalád utáni bűntudat..

A véleménye az hogy ez a nagy beismerés a megcslásról csakis azért történik, mert a mwgcsló nem bír megküzdeni a bűntudatával. És áttolja a bűntudatát... ennyi. És ezzel wegyetértek

Ne told át a bűntudatod, ezzel egyedül kell megküzdened!

2023. júl. 17. 10:54
 26/37 anonim ***** válasza:
52%

Ha már a feleségeddel egyelőre nem tudsz, beszélgessünk egy kicsit, akár privátban is írhatsz, ha úgy komfortosabb. Nagyon fontos, hogy tisztában legyél vele, hogy pontosan hogy jutottál ide, mit miért csináltál, mert ezáltal tárhatsz fel olyan problémákat, amit most a bűntudat miatt elnyomsz, de egyébként aláássák a házasságotokat. Pl. kevés intimitás, nem ismer el eléggé a feleséged, kevés az izgalom, rossz a szex, stb. Ez nem azt jelenti, hogy ezek mentségek a megcsalásra, de attól még ezek lehetnek azok a valódi okok, amiket orvosolni kell, hogy többet ne akard megcsalni a feleséged.

Szóval hogyan történt ez a "Múltkor egy szórakozóhelyen megismerkedtem egy nővel megtörtént a dolog."? Miért mentél oda? Máskor is szoktál járni? Mi volt most más? Milyen volt a nő, ami miatt felkeltette az érdeklődésedet? Hogyan jutottatok a beszélgetéstől addig, hogy lefeküdjetek (feltételezem nem a szórakozóhelyen(?)? Mire gondoltál akkor, amikor beszélgetés/ismerkedés közben eszedbe jutott a feleséged?

2023. júl. 17. 17:43
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Annyira igazad van!

Kérdező!

Az apám évekkel ezelőtt bevallotta anyámnak, hogy szórakozott egy nővel a munkahelyen, de elvileg nem feküdt le vele.

Egyébként ha nem mondja el, valószínűleg sosem derült volna ki a dolog.

Anyám utána full depressziós lett, folyton ellenőrizgette apámat, öngyilkossággal fenyegetőzött.

Kikészítette kb az egész családot.

Cukorbeteg volt már évek óta és innentől kezdve teljesen letojta az állapotrosszabbodását, nem járt orvoshoz, nem szedte a gyógyszert, pedig tudta, hogy gond van,de nem érdekelte már semmi.

A végén megvakult, tönkrement a veséje és volt egy néma infarktusa is.

Most apám segíti amiben kell és egész jól megvannak, de anyám soha többé nem fog látni már, pedig még csak 55 éves lesz.

Nem mondom, hogy apám hibája, ami anyámmal történt, de volt benne része sajnos.

Egyébként apám ezt leszámitva kb egy mintaférj volt előtte is és most utána is.

Nem ítélkezem felette, de inkább tartotta volna magában, ha már ennyire nem bírt magával, de elhagyni sem akarta anyut.

2023. júl. 18. 17:27
 28/37 A kérdező kommentje:
kemény helyzet!kicsit szelsoseges!sose engednem idaig jutni a parom!a legelso jelnél közbelépnék!köszi a válaszokat!
2023. júl. 18. 19:58
 29/37 anonim ***** válasza:
67%

25 vagyok... ba látod kérdező pont erről beszélzrm. A 27 -es esete nagyon szomorú és látod mi történt a naaagy vallomás miatt...

Ezért mondom én hogy a lelkiismeretfurdalással neked magadnak keell megküzdened

2023. júl. 18. 20:25
 30/37 A kérdező kommentje:
bele is torodtem azota csak 6 nap telt el kb minden napom megkeseríti,de nem is mindig volt ovszerhasznalat,mivan ha elkaptam valamit es tudtom nelkul adom tovabb asszonynak(en mindig mindenhol legrosszabra gondolok)iletve mikor legkorabb mehetnék szuresre 4hét addig mit mondok neki?🤔🤔🤔🤔
2023. júl. 18. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!