Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minek neveznétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek neveznétek?

Figyelt kérdés

Azt a férfi, akit többszörösen megcsalt a párja, érzelmileg, és fizikálisan is, és ennek ellenére mégsem szakít a lánnyal, minek neveznétek?

Mi lehet amiért még mindig együtt van vele?

2023. júl. 12. 07:03
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Balek.

Szereti.

2023. júl. 12. 07:05
 2/8 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
100%

Felszarvazottnak... :(

Sajnos fejben egy olyan ideálba szerelmes ami már rég nem fedi a valóságot... :(

2023. júl. 12. 07:37
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Szereti és valószínűleg nincs sok önbecsülése.
2023. júl. 12. 07:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Ismertem ilyet. Eleve úgy jött össze a csajjal, hogy az átliánozott hozzá, fél évig dugtak, majd lebukott és akkor ment hozzá, de ő mindig is így ment egyik f.aszról a másikra. Úgyhogy nem tudom mit gondolt, őt nem fogja soha megcsalni? :D Aztán aki korábban volt a csajnak a párja, és ugye őt csalta, ahhoz járt még mindig szexelni. Ez egy év után derült ki. Nem szakítottak, sőt, össze is házasodtak.

Semmi önbecsülés. Szereti? Ok, bárkit lehet szeretni, akkor miért nem keres inkább olyat, aki hűséges? Pedig amúgy nem néz ki rosszul a pali, simán találhatna mást, de neki egy ilyen ócska ribi kell...

2023. júl. 12. 08:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szeretet vagy szerelem, amit egy bántalmazott ember érez a bántalmazó iránt. Görcsös ragaszkodás, önbizalom probléma inkább.
2023. júl. 12. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem is megcsalt a barátnőm. Ha valaki 6-7 évvel ezelőtt azt mondja, hogy én így fogok járni, keresztbe röhögöm, hogy fél éven keresztül csalt érzelmileg, kiderült, hogy nem én vagyok az ideálja, kiderült, hogy semmi sem jön be rajtam neki....és még így sem bírok szakítani. Valami nagyon nem oké velem, régen azért is szakítottam ha nem szedte le a csaj a volt pasija likejait a képek alól, vagy mert nem volt letiltva a volt pasija, fogtam magam és tiltottam őket és elmentem haza....most meg???!!!!

Mi az isten lett velem???!!!! Szánalmas vagyok, egy vicc, egy komédia, egy madár, egy gyenge szar alak, egy senki, hogy ezek után is vele vagyok, ezek után is....és átestem, olyan hulyesegen gondolkodok, hogy a pcsaba próbáljak meg külsőre hasonlítani arra a pasira akivel megcsalt???

Vegyek bronzosítót, hogyan legyek 180 centiből 185 centi, nincs dús hajam, menjek hajbeültetésre, mert neki az volt, nincs erős borostám, használom a minoxidilt, de semmi, fessem be a barna hajam, mert neki fekete volt.....tuti, hogy nem vagyok százas, érzem magamon, a 6-7 évvel ezelőtti énem, konkrétan leköpné, megalázná, sőt, lehet meg is ölné a mostani énem....szégyen gyalázat amit csinálok.

2023. júl. 13. 12:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy kell leszedni valakinek a lájkjait?
2023. júl. 13. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Pl ha tiltod, vagy beállítod, hogy egy adott személy ne lássa a bejegyzeseidet.
2023. júl. 13. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!