Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek jogosak a kételyeim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosak a kételyeim?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. 2 hónapja jártunk, amikor volt nála egy esti buli a kollégáival és másnap furcsán kezdett el viselkedni. Hirtelen nem figyelt rám, állandón a telefonjával volt elfoglalva. Amikor leültem mellé, hirtelen elrakta a telefont többször is. Már többször is láttam, hogy a messenger funkciónál, amikor odanéztem más faszik voltak első helyen (magyarul beszélgetett velük, akinek korábban szivecskézte képét) A szexualitás csökkent, hiába közeledtem. Rákérdeztem mindenre és azt hozta ki én vagyok a bizalmatlan.

Összevesztünk, szerinte én voltam a hülye, fejemhez vágott olyan dolgokat, ami zavarja, de addig sosem említette őket.

Másnap rám írt, hogy sajnálja és tényleg be akar mutatni a szüleinek. Összejöttünk, megint tök jó volt minden.

4 napja volt nálam és észrevettem, h valakinek 3 szivecskével válaszolt, nem tudom kinek. Próbáltam közeledni, megvárta amíg felizgulok, majd szólt h nem akarja. Előtte pár nappal voltunk együtt, de azt éreztem, mintha nem is lenne ott velem. (kb. essünk túl rajta)

Folyamatosan keres. Tegnap meg volt beszélve, hogy találkozunk, de az utolsó pillanatban szólt, hogy mégsem jönne át, mert fáj a feje, illetve elfáradt/csendet akar. Már jelezte pár napja, hogy nem tudja, mikor fogunk találkozni, mert megy edzeni stb.

Máskor is volt, hogy hideg volt velem 1-2 hétig is, még az ölelésnél is eltaszított. Utána bocsánatot kért, ne haragudjak, amiért távolságtartó volt.

Ami fura, hogy adtam neki kölcsön pénzt, mindig segítek neki. Erre küldött képet, hogy kész az új körme. (2 hete csináltatta meg)

Amikor voltak az összeveszéseink, mindig normálisan meg akartam beszélni vele, rákérdeztem nyíltan, van-e valakije, ezért nem akar szexelni? Ilyenkor egyből megsértődött és felpattant.

Szeretem és érzem, hogy én is fontos vagyok neki. Korábban megbántottak már és nem tudom eldönteni, én értek félre mindent, vagy van alapja annak, amit érzek.

2023. júl. 6. 14:08
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kérdésem, hogy ti hogyan kérdeznétek rá arra, hogy miért csinálja ezt? Ha megsértődik, nem kapok választ és úgysem mond semmit.
2023. júl. 6. 14:09
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
"fejemhez vágott olyan dolgokat, ami zavarja, de addig sosem említette őket." - Mit vágott a fejedhez, változtattál rajta?
2023. júl. 6. 14:11
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem már más farok is jár benne párhuzamosan melletted.
2023. júl. 6. 14:14
 4/12 anonim ***** válasza:
27%

Kezdésképpen ez tmondjuk érdemes lenne átrakni a tini párkapcsolatok kategóriába.....

Amúgy érezhető, hogy bizalmatlan, sőt, fétlékeny vagy. Konkrétan stalkolod a telefonját, azt ne mondd, hogy ez normális:D

És ja, lehet ő is épp rottyon van.

Érdemes lenne jóhiszeműen állni egymáshoz és megoldást keresni, nem problémákat és árulást látni mindenben.

2023. júl. 6. 14:15
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Szeretem és érzem, hogy én is fontos vagyok neki.

Persze, álmaidban, meg akkor, amikor pénzt adtál neki.

2023. júl. 6. 14:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lényegtelen, hogy megcsal-e, ez egy pocsék kapcsolat, már egy az elején. Ilyenkor még bőven rózsaszín ködben kéne lebegni mindkettőtöknek.
2023. júl. 6. 14:30
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Amiket írsz, önmagában nem jó "jelek".

Nem tudom,hogy megcsalt e,vde itt sok mindent rendbe kellene hozni.

Nem tudom, milyen személyisége van alapból a párodnak, de amiket írsz, az vagy őszinte kommunikációval talán egyenesbe hozható, de attól tartok nem lesz hosszú a kapcsolat.🤔

2023. júl. 6. 15:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem szívecskéznék más pasiknak a párom mellett. Nem tartod megbízhatónak, ellentmondásosan viselkedik, vonakodik a szextől, rejtegeti a mobilját. Nekem nem az lenne a legfontosabb kérdés, hogy megcsal-e, hanem egyszerűen fel kellene ismerned a tényt, hogy ahogy ő csinálja a dolgait, életét, amiben te kapcsolódsz vele, az neked nem esik jól! Tudni kellene a saját megélésedet felfogni és keresni olyan helyzetet, akár más személlyel, amiben nyugodt és boldog vagy, nem parázol, bizalmatlankodsz.
2023. júl. 6. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

Érzed ezeket a kételyeket,szóval igen,jogosak,mint minden más érzésed is.

Látod a saját szemeddel azt,ami nap mint nap zavar,innentől nincs kérdés.Ez a kapcsolat megromlott erősen.El kell dönteni,mit szeretnél kezdeni a helyzettel.Rendbe tenni a dolgokat a barátnőddel vagy szakítani?Csak rajtad áll.Mit súg a belső hang számodra?

2023. júl. 6. 20:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen,jogosak a kételyeid.

Ahogy a 9. írta,gondold át ezeket a kérdéseket önmagadban..de ha már most ennyire erősen érzed ezeket a dolgokat vele kapcsolatban,talán szakítani kellene;tapasztalatból írom hogy ezek nem jó jelek.:/

2023. júl. 7. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!