Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek jó ötlet elnézést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet elnézést kérni tizenév után?

Figyelt kérdés

Az első párkapcsolatomban még nagyon fiatal voltam, tizenéves. Az akkori párom pár évvel idősebb volt nálam, és sajnos végtelenül depressziós. Akkoriban sajnos nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy ő depressziós, sőt nem is tudtam ezt. Csak az évek múlásával jöttem rá, hogy az volt és azért volt olyan, amilyen.

A negatív kapcsolat sajnos az én hangulatomra is ráment és ahelyett, hogy tisztességesen szakítottam volna, beleszerettem valakibe és megcsaltam az akkori párom. Azóta ezerszer gondolkoztam azon, hogy bocsánatot kérek tőle, de egyszerűen szégyellem magam. Kb 15 év telt el azóta.

Most viszont úgy döntöttem, hogy megpróbálok bocsánatot kérni. Szerintetek jó ötlet, vagy hagyjam inkább az egészet? Sok év távlatából már nagyon sajnálom ami történt és nagyon meg tudom érteni, hogy mennyire fájhatott ez neki. (Időközben engem is megcsaltak, így tapasztalatot is szereztem ebben).

2023. jún. 29. 11:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Tényleg nem szeretnék semmit a bocsánatkérésen kívül, de igazából azt látom, hogy szerintetek sem jó ötlet, így inkább hagyom a dolgot.
2023. júl. 1. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!