Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás elmondása, vagy inkább a csend és a falazás? Nagyon fáj ezt végignézni
Legjobb barátom majdnem 50 éves, tipikus agglegény.
Mindig voltak kapcsolatai, hosszabbak, rövidebbek, de szinte kivétel nélkül mindenhol felbukkant a 3.-4.-5. fél, vagy azért szakított, hogy valakit meghódítson. Én ezekkel a lányokkal (mert lányok voltak, 20-25 éves korosztály) nem kerültem soha szorosabb barátságba, nem jártunk össze, meg semmi. Tudtam, hogy éppen hogy hívják az aktuális barátnőt, de ennyi.
Viszont a mostani barátnőjét bemutatta rendesen, hozza minden programra, a lány jóban lett az én párommal is, szoktak kettesben menni erre, arra. Egy kedves, csupaszív egyetemista lány, aki rajongásig szereti az említett barátomat. Mindig meglepi valamivel, kedveskedik neki, úgy beszél róla, mintha a csillagokat hozná le. Múltkor mondta a párom, hogy ez neki már nagyon komolynak tűnik, szerinte megtört a jég és itt 1-2 éven belül esküvő lesz, mert a lány jövőre végez, utána gyerekeket szeretne...
Én is szeretném ezt hinni, de a legjobb barátom ugyanúgy csajozik, most is amit fárasztó üzleti útként harangozott be otthon, az az volt, hogy a szeretőjét vitte el vidékre wellnessbe, hogy "ne járjon a szája". A barátnője meg mutogatja ma nekem, hogy milyen tortát csinált, mire hazajön a párja és hogy ne tudjam, mert meglepi lesz, de mivel ennyit dolgozik még nyáron is, meglepi egy mininyaralással... Én is megkedveltem ezt a lányt és valahogy nem jött a mosoly az arcomra, nem tudtam megjátszani, hogy örülök.
Párom nem tudja ezeket a megcsalós dolgokat most, mert amilyen közeli barátságban lettek, szerintem azonnal hívná is.
Tudom, hogy a leggenyóbb húzás lenne, ha elmondanám neki, de nézzem végig, ahogy egy huszonéves lány tönkreteszi a legszebb éveit, családot tervezve, miközben folyamatosan csalva van? Mit tegyek szerintetek?
"Párom nem tudja ezeket a megcsalós dolgokat most, mert amilyen közeli barátságban lettek, szerintem azonnal hívná is."
Én elmondanám a páromnak, megbeszélhetnénk közösen, hogy mit lehetne tenni.
Egyébként nekem az egyik nagyon jó barátnőmmel ezért szakadt meg a kapcsolat, mert lett szeretője és én egyszerűen nem bírtam azt, hogy ismerem a férjét és kedvelem is és tudom, hogy a barátnőm folyamatosan hazudik neki. Ez olyan méltatlan. Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Egyébként a férjének nem mondtam volna el semmiképpen ezt a dolgot, de náluk óriási a tét, hiszen vannak közös gyerekeik, közös múltjuk, minden közös.
A te történetedben a barátod egy hülye f.sz, a barátnője meg nagyon jól járna, ha minél hamarább megtudná, hogy mizu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!