Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van még velem?
A barátom (47 eves) megtudtam, hogy félrejár egy vele egykorú nővel, akit mar előttem ismert
Csak a nő megmondta hogy neki csak szexre kell a barátom mert volt egy élettársa.
A nő közben szakított az élettársával de továbbra is titokban találkoznak
Az az érzésem h neki azzal a nővel az igazi a szex, főleg hogy mindig bújkálni kellett de lehet h szereti is
Nekem azt mondja, hogy szeret es nem akar velem szakítani semmiképp.
Mikor mondtam hogy szakítok zokogott. Minket nem köt össze semmi, nem lakunk egyutt. Most vett nekem egy autót, hogy ne hagyjam el es h higyjek neki, hogy csak engem szeret
Tudom, hogy hazudik.
Arra gondolok, hogy tudom hogy a nőnek is fontos ennyi ev alatt es azt irta ki a nő a Facebookjara h sok eve ismer valakit es nem tudta h mi a szerelem mikor megismerte de most mar nem engedi el. Persze nem írta, hogy kiről van szó.
Ezek szerint készül felvállalni egymast de a baratom nagyon kapaszkodik belem. Köztunk mostanában alig van szex. A másikhoz meg mindennap megy.
"megtudtam, hogy félrejár"
Miért nem kérdezel nyíltan rá, hogy most mi is van?
Te ennyire megvehető vagy? Ugy vagtam volna hozzá a slusszkulcsot, hogy a fején is nőtt volna két here.
Miert vagy meg vele? Legyen csak amazzal.
"Köztunk mostanában alig van szex."
Ezen kellett volna évekkel korábban javítanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!