Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mit jelenthet? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelenthet? A párom telefonjában olvastam,

Figyelt kérdés

Nem az igazán szeretés miatt nem aludtam veled akkor.

Hanem hogy veled alugyak egy este hogy neked bizonyítsák ahhoz nekem szakítani kellet volna egy éjszakáért még nincs értelme szakitásnak együtt nem êlhetünk mert akkor más lenne meg ismerlek ha még is ott aludtam volna utánna úgyis lett volna más ok hogy szakica

Meg ez leginkább azért is van mert te se tudod mit akarsz igazán minden nap mást

2023. jún. 18. 13:38
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
#19 hívták telefonon, és az asztalon maradt a telefonja,és akkor láttam hogy írt neki a nő, meg a párom amit ide is bemásolttam.
2023. jún. 21. 17:30
 22/58 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass a 10-es válaszolóra, ő mondta meg neked a frankót. Egyébként pedig köszönet neki a fordításért. :-)
2023. jún. 27. 14:56
 23/58 anonim ***** válasza:
85%
#Pacsi a 10esnek, igazi skill, férfi vagy női fordítást olvashattunk?
2023. jún. 28. 11:58
 24/58 anonim ***** válasza:
100%

Ha így esett, a sors úgy intézte, hogy megtudd, mi történik a hátad mögött.

Nos, én nem hagynám kétség, vagyis két szék között, hanem a pad alá rugdosnám, a motyóját kifelé, őt meg utána.

2023. júl. 20. 23:14
 25/58 anonim ***** válasza:
40%
Itt mindenki a "párja" telefonjában kutakodik? Soha eszembe nem jutott volna ezt csinálni.
2023. júl. 21. 11:44
 26/58 anonim ***** válasza:
75%
25 veled könnyebb az élet a hűtleneknek. Örülj.
2023. júl. 21. 12:18
 27/58 anonim ***** válasza:
12%
Kedves 25-ös, Nekem se jutott soha eszembe a párom telefonjában kutakodni, se az emailjeiben, se a postájában. Örülök, hogy van még egy ember rajtam kívül, mert mikor ezt leírtam, le is pontoztak érte. Úgyhogy itt tényleg mindenki kémkedik a "párja" után. 40 éve élek boldog házasságban, de nyilván én csinálom rosszul.
2023. júl. 21. 14:32
 28/58 anonim ***** válasza:
34%
Na akkor beállok a sorba, én is utálom ha valakik egymás telójában kotorásznak. Én se nézem a páromét, ő se az enyémet. És az, aki ma pl. telefonnal "bukik" le, az meg is érdemli, mert nem tesz semmit azért, hogy ne bukjon le.
2023. júl. 21. 14:37
 29/58 anonim ***** válasza:
40%

Na, a 26-os!

Az irigy is megszólalt! :-D

Nem mindenkit csalnak ám meg, tudod-e!

2023. júl. 21. 14:41
 30/58 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező megcsalt érzelmi szinten, csak azért nem szexelt vele, mert te vagy a fix pont az életében.

De nem szerelmes beléd egyáltalán, miért nem dobod ki, miért várod meg, hogy ő tegyen ki?

2023. júl. 21. 16:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!