Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt?
1 eve vagyok a barátommal, számomra jó vele minden téren.
Amióta engem ismer, dolgozik, törekszik, addig amolyan “művészlélek” volt, aki sokszor kert kölcsön, akar nőktől is.
Viszont róla, ami kiderült, arra mutat, hogy neki nem, mert megtudtam, hogy megcsal több nővel is, 2 ről tudok, ezek közul az egyik vele egykorú es korábbról ismeri mint engem, a masik meg egy 30 feletti nő, fiatal tehát számára.
Nagyon ki van éhezve a szexre es minden más nőre, aki nem én vagyok.
Korainak tartom, hogy úgy csaljanak mint egy 20 eves házasság után.
Azt mondja hogy nagyon szeret es nem igaz semmi es meg sírni is képes, tagad mindent, ha ölnék se vallana be, amit en megtudtam. (Sajat utánajárással)
Nekiállt venni ajándékokat, meg fizeti a számláim csak ne hagyjam el.
Megkérdeztem miert nem hagy el ha ilyen jól elvan nélkülem, azt mondta, hogy azert mert akkor nem volna kire költse a penzet
Nagyon el vagyok keseredve, hogy megcsalt, tervelten, folyamatosan. Nem tudom kiheverni
54 eves en pedig 45
"Megkérdeztem miert nem hagy el" - Te miért nem hagyod el, miért ő rá vársz, hogy kitegyen?
Ennyire szereted? És saját magad ennyire nem szereted, hogy hagyod, hogy szeretőket tartson, nem félsz, hogy elkapsz tőle valamit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!