Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős,gyerekes férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős,gyerekes férfiak akik neten fűzögetnek nőket pl messengeren,azok mikor irogatnak velük?

Figyelt kérdés
Csak feltűnő az asszonynak,ha otthon,este a telóját nyomkodja, és feszt üzenetezik.Na meg meg is láthatja simán, hogy nővel irogat.
2023. jún. 13. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Munkában, wcben, zuhanyzás "közben" amikor már alszik stb.
2023. jún. 13. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem ezt nem lehet feltűnésmentesen csinálni. Én hazaérek munkából, kiteszem a telefonomat az asztalra, és max este nyúlok hozzá, itt írogatok vagy pörgetek egy kis tiktokot, megnézem a híreket. A párom bármikor hozzámbújhat közben, nézheti hogy mit olvasok, sokszor együtt nézzük, soha nem fordítom úgy, hogy ne lássa, tudja a jelszavamat. Sem wc-re, sem zuhanyozni nem viszem a telefont, és soha nem rakom le képernyővel lefelé (ezt is csak itt olvastam, hogy gyanús jel).

Szerintem ahol nőzés megy az elég feltűnő, maximum a nő szemet huny felette, direkt nem veszi észre a jeleket, vagy talán ő maga is titkol valamit a telefonján :)

2023. jún. 13. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
Észre venném ha ilyet csinálna, és nagyon megtáncoltatnám:D
2023. jún. 13. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az exem pl akkor írt, mikor elment wc-re, fürdeni, vagy amíg csináltam a vacsorát, lefektettem a gyerekeket, vagy én mentem fürdeni. Amikor dolgozott, vagy én dolgoztam, vagy amikor aludtam. De a játszótéren is, ahová elvileg a gyerekeket vitte.

Aki akarja, megtalálja a módját.

2023. jún. 13. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Alap estben kéz ember nincs folyamatosan a másik nyakában.
2023. jún. 14. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Exem akkor is írt neki, amikor rajta ültem/feküdtem :D (nem szex közben)
2023. jún. 14. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
93%

Úgyan ugyan titkos messangeről hallodtal már?

Eltűnő üzenetek?

Nagyon naiv vagy

2023. jún. 14. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!