Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert hibáztatom magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hibáztatom magam?

Figyelt kérdés

A ferjem megcsalt, de a legaljasabb módon, a sajat házunkba hozta a nőt, sőt olyankor is, amikor en is otthon voltam es betegen feküdtem, tüdőgyulladással, es ők a masik helységben voltak.

Sokszor gondolok arra, hogy ezek szerint en nem voltam számára eleg jó, ha megcsalt, hiaba tettem meg mindent

Azonkívül hogy aljas, szerintem ez is közrejátszott. Mindig nőzős volt es semmi önkontrollja

2023. jún. 11. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

"Mindig nőzős volt es semmi önkontrollja"

Miért mentél hozzá?

2023. jún. 11. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Valóban aljas és undorító de ne haragudj kérdező, jogosan hibáztatod magad. Mert ott volt a szemed előtt hogy milyen ember mielőtt kimondtad az ,,igen"-t az oltárnál.

Szerintem válj el és építsd a saját önbizalmad, és akkor talán meg fogsz tudni bocsátani magadnak. Ennek a pasinak nem kell megbocsátani, ez csak egy idióta...

2023. jún. 11. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Te választottad. Ki mit szakít, azt szagolja. De mondhatnám azt is: Ki mint vet-azt aratja.
2023. jún. 11. 15:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha en valakit megszeretek, ahhoz hűséges vagyok. Azert gomdoltam, hogy hű lesz, mert azt mondta, hogy azert volt annyi nője, mert nem talált stabil kapcsolatot
2023. jún. 11. 15:32
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Itt nem arról van szó hogy te hűséges vagy-e... egy párkapcsolatban nem elég ha az egyik fél hűséges, mind a kettőnek hűségesnek kell lennie. Hiába vagy te hűséges, ha olyan embert választottál, aki megcsal. Attól te nem leszel jobb ember, hogy te mégis hű maradtál egy ilyenhez.
2023. jún. 11. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
4 Az első pillanattól kezdve tudtad, hogy milyen. Te választottad. Ahogy ezt az életet is amit most élsz.
2023. jún. 11. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is jövök közhelyekkel: kutyából nem lesz szalonna.

Ez a pali r.bancnak született, nem tudom mit vártál.

Ilyenhez undorom sem lenne hozzá menni.

2023. jún. 11. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Mert hibás vagy és kvára naiv. Tökéletesen bedőltél egy casanova idióta indoklásának, hogy miért mártogatja annyi nőbe a himbi-limbijét. Ez csakis a te hibád. Attól, hogy valaki hazudik, nem kötelező elhinni. Tehát, volt választási lehetőséged.
2023. jún. 11. 16:37
 9/9 anonim ***** válasza:
94%

"es ők a masik helységben voltak"

Jajj, de hihető, hogy nem tudtál meg semmit még így sem. Kb. mint japán anyuka, aki valami 10 évig nem vette észre, hogy a kisfia a szobájában tart fogva valakit egy emelettel feljebb. Seems legit, de ott legalább érthető, hogy miért mondja (dutyi elkerülése)

2023. jún. 11. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!