Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hibáztatom magam?
A ferjem megcsalt, de a legaljasabb módon, a sajat házunkba hozta a nőt, sőt olyankor is, amikor en is otthon voltam es betegen feküdtem, tüdőgyulladással, es ők a masik helységben voltak.
Sokszor gondolok arra, hogy ezek szerint en nem voltam számára eleg jó, ha megcsalt, hiaba tettem meg mindent
Azonkívül hogy aljas, szerintem ez is közrejátszott. Mindig nőzős volt es semmi önkontrollja
"Mindig nőzős volt es semmi önkontrollja"
Miért mentél hozzá?
Valóban aljas és undorító de ne haragudj kérdező, jogosan hibáztatod magad. Mert ott volt a szemed előtt hogy milyen ember mielőtt kimondtad az ,,igen"-t az oltárnál.
Szerintem válj el és építsd a saját önbizalmad, és akkor talán meg fogsz tudni bocsátani magadnak. Ennek a pasinak nem kell megbocsátani, ez csak egy idióta...
Én is jövök közhelyekkel: kutyából nem lesz szalonna.
Ez a pali r.bancnak született, nem tudom mit vártál.
Ilyenhez undorom sem lenne hozzá menni.
"es ők a masik helységben voltak"
Jajj, de hihető, hogy nem tudtál meg semmit még így sem. Kb. mint japán anyuka, aki valami 10 évig nem vette észre, hogy a kisfia a szobájában tart fogva valakit egy emelettel feljebb. Seems legit, de ott legalább érthető, hogy miért mondja (dutyi elkerülése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!