Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha valaki szereti a párját és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki szereti a párját és kiegyensúlyozott házasságban él, akkor miért lép mégis félre?

Figyelt kérdés

Férfi ismerősömnek szuper felesége van, szuper családi élete, még a szex is jó közöttük. Ennek ellenére kell neki a flört egy másik nővel, és 1x meg is csalta vele a párját.

Utána ezt megbánta, mert nem szeretné elveszíteni akit szeret, a feleségét... ezerrel udvarol otthon.... de teljesen azért még sem engedi el a másik nőt...

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert én külső szemlélőként nem értem ezt a szitut. Ha valakinek szuper az élete mi mozgatja ilyen dolgokra?

2023. jún. 7. 19:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%
10 vagyok, a "netán ismered" 7-esnek ment.😁
2023. jún. 7. 20:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem önmagadnak írtad. 😂
2023. jún. 7. 20:18
 13/19 anonim ***** válasza:
38%

Én is sokszor kívántam meg más nőket, alkalom is lett volna hogy félrelépjek.

De tudok uralkodni magamon és nem alázom meg azt akivel együtt élek, aki bízik bennem.

Ha féltékenykedő, bizalmatlan lenne akkor megtenném.

2023. jún. 7. 23:23
 14/19 anonim ***** válasza:
73%

Rengeteg olyan férfi és nő van aki képtelen megállapodni még idővel sem.

Én is sokat gondolkodtam azon hogy az ilyen emberek miért házasodnak meg és miért élnek monogám kapcsolatban ha egyszerűen nemtudnak nem félrelépni..

Igazából a mai napig nem jöttem rá,csak arra hogy ugyanúgy vágynak a családos életre és az új izgalmakra egyszerre.

2023. jún. 8. 06:53
 15/19 anonim ***** válasza:
26%
Vágyik az idegenre, ismeretlenre. Ennyi. Vagy megteszi az ember vagy nem.
2023. jún. 8. 07:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15. Ha gerinctelen, meg is teszi.

Vagy tisztázza mit akar, vagy az ilyen ne házasodjon. Szánalmas.

:D

2023. jún. 8. 08:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen... Ebben nem akarok vitatkozni. Aki boldog, az nem csal és kész.

Kivéve persze akinek a legjobb sem jó... Nekem valamiért elég ha életem szerelme dicsér, de másnak kell mindenki más visszajelzése is. Hányinger.

2023. jún. 8. 16:16
 18/19 anonim ***** válasza:
75%

Hát én pl soha nem vágytam család, mintaapaságra.

Nem is nősültem meg. És nekem így jó, nem bántottam meg soha senkit ezekkel.

Mindíg volt ilyen olyan bnőm.

Most 53é vagyok és boldog.

2023. jún. 8. 16:30
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18. Legalább te őszinte vagy, de sokan nem azok, sőt! Titokban csalnak össze-vissza !
2023. jún. 8. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!