Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont az esküvő előtt történik a megcsalás?
Figyelt kérdés
A barátom testvérének egy haverja az, akiről személyesen tudom, hogy megcsalta a táncoslánnyal a legénybúcsúján a párját. Még büszke is rá. De persze elmondani már nem merte a feleségének... Sok sztorit olvastam itt is, máshol is, hogy ez gyakran megesik. Nem pont a táncoslánnyal, vagy fiúval, hanem bárkivel.
Először is, milyen kapcsolat az, ahol megvan a házasodási szándék, de nem biztosak a másikban a felek és simán félrelépnek? Akkor miért akarnak összeházasodni, ha nem elég egy f. vagy p.? Vagy ha ilyen bizonytalan a kapcsolat... Másik meg, hogy nem pont ekkor kéne a legboldogabbnak lenni? Életem szerelme ha megkérne, eszembe se jutna másra nézni, persze lánykérés nélkül sem, de szerintem ez pont egy ilyen boldog időszak, eljegyzés, esküvőre készülés, esküvő... Erre félrelép... Miért?
2023. máj. 16. 11:20
1/8 anonim válasza:
Mondjuk én azt sem értem, miért kell egy legénybúcsúra egyértelmű szexuális célzattal nőt odarendelni. Vagy fordított esetben leánybúcsúra férfit.
2023. máj. 16. 11:34
2/8 A kérdező kommentje:
Én sem értem. Én pl láttam már pár meztelen srácot életemben (exeimet), elég volt, "kiéltem magam" :D Nem akarom nézni, ahogy más férfi táncol, hiszen nekem az is hozzátartozik a hűséghez, hogy csak a páromat szeretném intim helyzetben látni egész életemben.
2023. máj. 16. 11:41
3/8 anonim válasza:
Mert megijedt, hogy mostantól csak veled lehet. És ki akarta élni magát még útoljára.
2023. máj. 16. 11:46
4/8 anonim válasza:
Mert az illető egészen addig, amíg az elköleződés közvetlen "veszélyét" nem érezte, tudott hazudni magának és a párjának is arról, hogy ő készen áll az elköteleződésre. Viszont amikor már szembesül azzal, hogy el kell köteleződni, mert vészesen közeledik az esküvő napja, feltörnek a valós érzelmek ezzel kapcsolatban, bepánikol, és a megcsalásba menekül az elköteleződés elől. Ezért lenne fontos az önreflexió, meg hogy őszinték tudjunk lenni saját magunkhoz. Ezeknek az embereknek az a legynagyobb hiányosságuk, hogy magukkal sem tudnak őszinték lenni, mert nincs hozzáférésük a valós érzelmeikhez, vagy helytelennek gondolják azokat, és úgy érzik, hogy a békesség érdekében hazudni kell. Kvázi 0 érzelmi intelligenciávl mennek bele érzelmileg intim kapcsoltokba, így nyilván el fogják rontani.
2023. máj. 16. 11:47
5/8 anonim válasza:
Prolik csinalnak ilyeneket. Szerintuk ez vicces, meg amugy is problemajuk van az onkontrollal. Sose arra figyelj, hogy ki hogyan fogadkozik, hanem arra, hogy ki hol tart emberileg, onismeret, onertekeles, onkontroll. Ha valamelyik megbicsaklik, akkor ott mar sanszos lehet a megcsalas.
2023. máj. 16. 11:57
6/8 anonim válasza:
Jó, de abba gondolj bele hogy szerintem a kérdések és válaszok alapján le lehet szűrni hogy azért itt nyolcvan százalékban elég proli emberek vannak. Lehet hogy nálunk ez ez gyakran megesik de szerintem értelmesebb emberek értékrendjébe ilyen nem fér bele.
Szerintem a menyasszonynak mindenképp el kéne mondani ezt még az esküvő előtt, nehogy hozzá menjen ehhez a trógerhez, aztán meg ha mégis hozzá akar, akkor menjen de az ő kezében legyen a döntés, joga van tudni erről!
2023. máj. 16. 13:20
7/8 anonim válasza:
Szerintem az egy kiélezett helyzet, nagy a tét, sokan bepanikolnak. Nem kell ehhez prolinak lenni, szimpla önbizalom-, és önismerethiány is elég. Plusz általában manapság már nem az első 3 évben házasodnak amikor még tart a rózsaszín köd, hanem sokkal később. Lehet tőle boldog az ember, de az már nem az a gyermeki naiv boldogság.
2023. máj. 16. 13:40
8/8 anonim válasza:
Mi az hogy legénybúcsú. Ilyesmi nem volt nekem. Így nem volt megcsalás sem, de tényleg nem értem miért kéne táncoslányt felbérelni ilyenkor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!