Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek is azonnal ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is azonnal ki kell dobni a párunkat, ha megcsalt? Mégis miféle mentség lehet erre?

Figyelt kérdés

3 éves kapcsolat után, és eljegyzés tervezése közben megtudtam, hogy az exem megcsalt egy munkatársával, mégcsak részeg sem volt. Persze könyörgött, hogy egyszeri alkalom volt, és nem jelentett semmit, de egyszerűen undorodom tőle. Gusztustalan patkány az ilyen ember, pedig nagyon szerettem őt, és családot terveztünk, de most mindennek vége. A család, és néhány barát viszont győzköd, hogy fogadjam vissza, előfordul az ilyesmi, majd megváltozik, stb mert olyan rendes, szép nő, nem találnék ilyet. Kire hallgassak, a szívemre vagy a “jóakarókra”?

30F

2023. máj. 15. 13:43
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
19%

Azért három év után a szerelem némileg megcsappan mindenkinél....

"szerelmes nő"?

Érdekes, nem is tudtam, hogy a szerelem az örökre kitart, általában azért alakul át erősebb és mélyebb szeretetté, mert a szerelem az egy "rövidebb" állapot, amikor az agy és a lélek biokémiája pár hónapig/évig meghülyül és hát nem látjuk a fától az erdőt.

Szerelmes nő :DDDD

Itt a kapcsolatban volt valami probléma, vagy magával a megcsalóval, nem a szerelem megléte... Az érem egyik oldalát látjuk, és nem ismerjük a háttér történetet.

Írom ezt férfiként.

2023. máj. 17. 00:37
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

#31! Kis cuki, naiv vagy :)))) Attól, mert átalakul szeretetté, nem ülünk bele más férfi f...ba. De ő megtette. Nála nem csak szerelem nincs, de ezekszerint már mély szeretet és tisztelet sem. Szerelem/mély szeretet és tisztelet: egyikben sem lép félre a nő!

A #30-as teljesen jól írta. Ez ennyire egyszerű. Egy nő akkor lép félre, ha már nincs kötődés SEM. Ha nincs már semmi, csak elvan...

Nyilván könyörög. Rengeteg nőnek jobb a semmitől egy langyi, de biztos kapcsolat, amiből kedvére kinézegethet. Aztán egyszer majdcsak jön valaki, aki komolyan is veszi. Akkor majd magától lelép.

N/37

2023. máj. 18. 08:23
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerőseid nem akarnak jót neked.Az undort meg nem tudod leküzdeni.Lépj tovább és kész.Te sztem csak a biztonság miatt kellenél,vagy megszokás stb….anyagi dolgok esetleg.
2023. máj. 26. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!