Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiakat kérdezem: Minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezem: Minden férfi megcsalja a párját?

Figyelt kérdés

2023. máj. 12. 08:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
44%

Ki az a "ti"?

Ha azt mondanám, 'minden férfi mocsok, Dunába kéne lőni őket', te erre - jogosan - férfigyűlölőnek neveznél, én meg adnám az idiótát, hogy 'nem írtam én olyaaaat, hogy utáloooom a férfiakaaaat' - melyikünk játszaná a hülyét?

2023. máj. 12. 14:31
 42/63 anonim ***** válasza:
91%
Azért egy átlag férfi nem tud leakasztani egy szeretőt még akkor sem, ha annyira akarná! Rengetegen pörögnek a témán, elég megnézni a társkeresőket, a 75%-a házas vagy párkapcsolatban van, onnan keres(ne) szeretőt. Ehhez az arányhoz képest elenyésző azoknak a nőknek a száma, akik meg szeretői viszonyt keresnek. A lényeg meg az, hogy ezeknek a pasiknak a 90%-a sehogy sem néz ki, és most még finoman fejeztem ki magam. Persze mivel nincs kapás nekik, ezért otthon előadják a jófiút hogy ők ugyan nem csalták meg a párjukat. Persze, mert akár évekre visszamenőleg semmi nem jött össze nekik.
2023. máj. 12. 14:46
 43/63 anonim ***** válasza:
7%

#42: Egyrészt, a tényen nem változtat, hogy nem léptek félre.

Másrészt, túl kéne lépni azon a tévhiten, hogy kevés nő akarna szeretői viszonyt... Akármilyen statisztikát megnézel a témában, kb. fele-fele arányban lép félre mindkét nem.

2023. máj. 12. 15:06
 44/63 anonim ***** válasza:
63%
43. Mutass egy statisztikát! A baj ott van, hogy a férfiak akik házasok, párkapcsolatban élnek vagy egyedülállók, ezek szexpartnert keresnek. A nők meg nem. A férfiak simán dugnának ha lenne módjuk rá, a nők meg nem. Egy férfi nem csinál nagy ügyet a dologból, egy nő meg akár évekig hezitál hogy meglépje-e. Szóval az arány nagyon nem egyenlő, egy nőre simán jut 8-10 hapsi. Abban igazat adok hogy fele arányban lépnek félre a nemek, ugyanis ha 10 nő félre akar lépni az 120% hogy ehhez talál szexpartnert. A többi 90 férfi meg becsületes maradt... :D
2023. máj. 12. 15:14
 45/63 anonim ***** válasza:
95%
Nem.
2023. máj. 12. 15:23
 46/63 anonim ***** válasza:
10%
45. Nem kell idealizálni, ezek tények. Beszélgess nőkkel, vagy tedd fel magad nőként bármelyik társkeresőre. Én kipróbáltam, beszélgettem rengeteg férfival. Szóval nem lehet megvádolni hogy nem szereztem mélyreható tapasztalatokat a témában. Nőként 3 perc alatt már válogathatsz a jelentkezők közül, addig férfiként nagyjából esélytelen átlagos vagy az alatti külsővel szeretőt találni. Ezek tények. Próbáld ki akár itt a gyk-n is. Hogy lesz-e szex, az a nő döntése.
2023. máj. 12. 15:30
 47/63 anonim ***** válasza:
6%
#47: Nem azt mondtam, hogy férfiként nem nehezebb. Azzal nem értek egyet, hogy szerinted a nők nem annyira lépnének félre. Ugyanúgy félrelépnek, csak őket nem fogod így társkeresőn látni.
2023. máj. 12. 15:39
 48/63 anonim ***** válasza:
18%

47

Ez egy dolgot bizonyít: A férfiak (evolúciós okokból) még a kulcslyukba is bedugnák, mivel akár minden nap tudnának gyereket gyártani. A nőnek évente lehet max. egyetlen gyereket, így neki az az alap ösztöne, hogy válogat, és nem úgy van bekötve, hogy bármilyen csúnya retardált csiszatolja elég ideig, akkor orgazmusa lesz.

Ettől nem többek a nők, csak másképp működnek ebben a dologban, más a puszta, lekopasztott ösztön.

De mivel emberek vagyunk, és nem állatok, elvárható, hogy mindenki tartsa valamelyest kordában az ösztöneit.

2023. máj. 12. 15:39
 49/63 anonim ***** válasza:
19%
#49: Ezek szerint a környezetemben rengeteg nő könnyedén felülírta az ösztöneit...
2023. máj. 12. 15:48
 50/63 anonim ***** válasza:
95%

A legtöbb ember felülírja. Ha már csak a szexualitásnál maradunk, akkor is. Ez pedig azért van, mert az ember pusztán élvezetért is szexel.

De ettől még egy nő általában jóval nehezebben elégül ki, mint egy férfi. Vagyis nehezebb nála elérni azt a vonzalmi szintet, hogy akár csak esélye legyen kielégülni. A legtöbb férfi meg simán le tud feküdni egy olyan csajjal is, akit nem tart szépnek, valamint esélyük van elélvezni puszta fizikai ingertől.

2023. máj. 12. 16:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!