Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdezem: Minden férfi megcsalja a párját?
Csak azok, akik egyáltalán bejönnek a nőknek. Van azok a férfiak, akik a kutyának sem kellenek. Na ha ők egyszer mégis véletlenül kellenének egyetlen nőnek, akkor őt nem csalnák meg.
Fontos ez, nők: Amikor a férfiakról beszéltek akkor nem az összesről beszéltek, csak a számotokra vonzóakról, akikkel egyáltalán szóba álltok. De nem ők az összes férfi a világon.
"Na ha ők egyszer mégis véletlenül kellenének egyetlen nőnek, akkor őt nem csalnák meg."
Pont azok csalnák meg gondolkodás nélkül, kihasználva az igen ritka alkalmat.
25. Mi? Kivel csalnák meg?
Na még egyszer: Van egy férfi, aki nem kellett soha senkinek. De aztán egyszer csak mégis kell egy nőnek. Akkor vele összejön. De mivel továbbra sem kell más nőknek, ezért ha akarná sem tudná megcsalni.
28, rossz a logikád
"nem kell senkinek, de aztán mégis."
Nah, hát ha ez egyszer megtörtént, miért ne történhetne meg mégyegyszer? Pláne akkor, ha párkapcoslatban van, ami amúgy jelentősen növeli a férfiak vonzerejét, egyszerűen azért, mert nő a párkapcsolat által nő a magabiztosságuk, önbecsülésük. Ezek pedig vonzó tulajdonságok.
Szóval ha egyszer kivételt tettél a lehetetlen alól, akkor bizony előfordulhat, hgoy másodjára is megesik.
"Csak azok, akik egyáltalán bejönnek a nőknek. Van azok a férfiak, akik a kutyának sem kellenek. Na ha ők egyszer mégis véletlenül kellenének egyetlen nőnek, akkor őt nem csalnák meg."
Azt hiszed, hogy azt hűségnek nevezik, hogy azért nem megy félre, mert a kutyának nem kell? :D Inkább ölném meg magam, minthogy egy ilyennel legyek.
Az ilyen férfiak között is pont ugyanannyi a prosztó, hűtlen alak, nekem semmivel sem lesz vonzóbb azért, mert olyan ronda vagy akkora szociális 0, hogy nincs kivel kiélni ezeket a hajlamait.
Én olyat kerestem, aki azért nem csal meg, mert van tartása + szeret.
Nem, sőt. Ha megnézem a környezetem, bőven a nők léptek félre többször. 10 éve fordítva volt, de már ez van. Sokkal több a nagyon szerelmes férfi, nőként meg fél másodperc alatt lehet találni valakit szexre.
Az ügyvédes megcsalós sztorihoz: Nekem jogász ismerősöm van. Ő azt mondta, hogy kb. ugyanannyian lépnek félre mindkét nemből. A különbség annyi, hogy a férfiak bénábban, egótól (is) hajtva, a nők pedig sunyibban, ügyesebben.
Nekem elég red flag, hogy "nem csalok, mert cejelmesz vagyok"... nem csalok, mert nem vagyok olyan ember, aki csal.
Nem fogok az utcán cigánymódra leállni másokkal üvöltözni meg lökdösődni, mert nem az az ember vagyok. Nem azért, mert most épp elégedett vagyok az életemmel.
Rejtély, hogy a #29-es válaszomban mégis mi lett lepontozva...
#30: Semmi red flag nincs ebbe. Még nem is azt írtam, hogy ők mondják ezt. Ezt látni rajtuk.
Egyébként jelenleg mi nem red flag? Mindenre rá van már húzva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!