Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez gáz? (44 éves férfi és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz? (44 éves férfi és egy 16-17 éves lány) Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy haverom házas van 8...10 éves gyerek.

Asszonnyal már egy ideje elhidegült.

Múlt hétvégén a 44 éves haver volt hívva egy szülinapi buliba a szülinapos 38 éves srác.

Ez kabuli volt iszogatas és beszélgetés egy beülös helyen még volt zene tánc.

A 38 éves ék van egy mostoha testvére, lány ők is eljöttek 2en a barátnőjevwl.

Haverom 43 meghívta italra 3s beszélgettek sokat .

Másnap rá írt a lány hogy köszöni az italokat és hogy találkozhatnanak megint de 2esben vagy 3asba haver meg a 2 lány. Kiderült az tesó barátnője 16 nyáron lezs 17, a tesó meg 17 ősszel lesz 18.

Ja a srác mivel otthon nincs szex volt már sokszor vagy tamogatasos lánnyal,vagy prosti vagy szerető.

Igazából ez törvényileg...

2023. máj. 9. 07:11
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó. Én nem kezdenék velük.
2023. máj. 9. 11:42
 32/42 anonim ***** válasza:
87%
30. Persze a többszáz fős ismerősi körödben nem volt az évtizedek alatt egyetlen olyan példa sem, hogy hallottad 40-50-es férfi dugott tizen-huszonéves lányt, mindegy hogy kapcsolatban vagy csak úgy.
2023. máj. 9. 11:49
 33/42 A kérdező kommentje:

#32.. nem érdemes ezekkel vitatkozni.

Nekik nem sikerült.

Ennyi.

Én mondjuk 22 alatt de inkább 25 alatt nem kezdenék ki 40eskent.

De ez én vagyok.

Anno egyszer módom lett volna nekem is akkor pont a 39..40 év határán egy szituációban, de nem hittem el hogy 19 éves szemelyit meg nyilván nem kértem, így nem lett úgy semmi csak csók meg tapi, de aztán 8nkabb...

2023. máj. 9. 11:53
 34/42 anonim ***** válasza:
77%
Jó kis ribik ezek,vagy ez a munkájuk?
2023. máj. 9. 11:55
 35/42 A kérdező kommentje:

Hát én úgy hiszem hogy van jópár kiscsaj aki

... pénzt szeretne még szép ruha új drága telefon stb és így megpróbálja elfogadni ajándéknak h finoman fogalmazzak.

... aztán van aki nem pénz hanem egyszerűen az önigazolas meg nagymenő a barátnők körében hogy ő egy 40essel van.

...meg nyilván van olyan is hogy valami miatt szimpatikus lesz a 2 ember.

De az első 2 verzió a nagyobb % ez tuti

2023. máj. 9. 11:59
 36/42 anonim ***** válasza:
64%
Valóban menő lehet közèpiskoláskènt egy nős vènemberrel dugni :)
2023. máj. 9. 16:25
 37/42 A kérdező kommentje:
36... nős vén ember 40evesen:-))
2023. máj. 9. 18:10
 38/42 anonim ***** válasza:
69%
Nyilvan flortolos pedofil befogos dumat nyomott"te sokkal erettebb vagy a korodnal", "voltam mar ilyen koru lánnyal,anyagilag is támogattam", "a mai srácok nem tudnak teged ertekelni".
2023. máj. 9. 18:45
 39/42 anonim ***** válasza:
82%
Szóval két kis csitri akinek a mamlasz haverod fizetgette a piáját egész este, elhívták találkozni, hátha megint piáltatja őket/haverkodni akarnak, ti meg már elképzeltétek hogy ketten fogják szopkodni a csávót mint egy jó poreszban. xddddddddddd azért majd mesélj hogy alakult.
2023. máj. 9. 22:26
 40/42 anonim ***** válasza:
50%
Törvényileg rendben van,de emberileg már nem annyira.Vagy megdugja őket vagy nem.Csak ez a 2 választás van.
2023. máj. 9. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!