Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok van aki a férje párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van aki a férje párja mellett tart szeretőt többet is?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok férj..te szeretők?

2023. máj. 7. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Kettő van. 45 év.
2023. máj. 7. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Hát én régen csináltam ezt. Sajnos. Igaz nem férjemmel csináltam meg. De volt egy 6 éves párkapcsolatom. Amiből született egy kislányom. És közbe bele szerettem valaki másba. Nem igen törődtünk egymással a kislányunk születése után. És hát szerelmes lettem másba. Ugy alakult. Évekig csaltam a párom. A kislány miatt nem hagytam el. Most már felnött a lányom, végül mégis szakitottunk.

35/N

2023. máj. 7. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mióta megcsalt a férjem, nekem már nincs hozzá kedvem. El nem váltunk, de van barátom akiről nem tud. A barátommal nagyon jó a szex, a férjemmel pedig nem szexelek. Nem én akartam ezt a felemás helyzetet, ő nem akart elválni.
2023. máj. 7. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Én 53 vagyok. A feleségem 35, és a szeretője 30 éves.

Tudtommal ez az egy szeretője van neki.

2023. máj. 7. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

"Nem én akartam ezt a felemás helyzetet, ő nem akart elválni."

Attól te még válhattál volna. A bíróságot nem érdekli, hogy ő nem akar elválni, ha te igen.

2023. máj. 8. 03:26
 6/8 anonim ***** válasza:
41%

Mind 25-40 között vagyunk.

Férjemnek 1, nekem 2 szeretőm van.

Bár mi is szeretők vagyunk egymásnak, szóval 2, és 3? :D

2023. máj. 8. 06:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Hol találtad a szeretőkez?
2023. máj. 8. 06:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

33

Érzelmi sík is számit? Fizikailag még sosem léptem felre

2023. máj. 8. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!