Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy véletlenül megláttad a párodat, amint mással csókolózott? Ha igen, mi lett ebből?
Figyelt kérdés
Persze nem művészi csókra gondoltam, hanem igazira.2023. máj. 6. 21:07
1/12 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy a paromat veletlenul meglattam massal csokolozni. Akkor o nem a parom, es eszerint cselekednek.
3/12 anonim válasza:
Nem volt ilyen, de nyilván odamennék és szétrúgnám a seggét és ezzel vége is lenne 🤷
5/12 anonim válasza:
És művészi csókra hol lehet jelentkezni? Fingom sincs a színházhoz, filmezéshez, de ez a része érdekelne
6/12 anonim válasza:
Volt már ilyen, ott is hagytam. Mint kiderült, részéről már hamarabb vége volt a kapcsolatnak, csak nem gondolta, hogy erről nekem is szólnia kellene.
8/12 anonim válasza:
Ha ez így működne,hogy ennyiért mindenki válna/ölne stb
Nem mindegy hogyan történt és miért, alapból milyen a kapcsolatotok. Túl lehet lendülni ilyen hülyeségeken, ha nem 15 éves vagy.
9/12 anonim válasza:
#8 Ha kicsit is érettebb vagy mint egy 15 éves (bár sok 15 évesben is van ennyi morál) akkor szimplán nem csinálsz ilyen hülyeségeket és nem kell túllendülni sem rajta. Ilyen egyszerű. Bár tudom, ez sok embernek nem megy, nem vagyunk egyformák, csak meg kell találni azt, akivel egyezik az értékrendünk.
10/12 anonim válasza:
Valóban? 10-20-30 éves házasság nem ér annyit hogy megmentsék? Hogy tönkre menjen egy ilyen miatt? Igen egy ideális világban nem történnek rossz dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!