Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TUDOM, hogy a te pasid nem olyan, és TUDOM, hogy te fullosabb vagy, mint egy bikinimodell, de mégis, van olyan nő, akitől féltet a pasid?
Férfiként írok, de azért nemtől függetlenül sokan harapnak 1-1 adott személyre. Szerintem nem fognak ide neked ismerősöket linkelgetni az emberek...
És sokszor a kinézet sem számít. Nekem volt olyan barátnőm, aki pl. azért volt féltékeny egy csajra, mert tudta, hogy sok pasira rámászik. Hiába nem volt az esetem, hiába nem jött be, féltékeny volt.
10 év alatt egyszer voltam féltékeny.
A lány kinézete vékony volt, de semmi extra. B-C kosaras mellekkel. Nem sminkelt, praktikusan öltözött, tényleg semmi extra.
A férjem szeret sportolni. A lány lelkes volt minden sport iránt. Amúgy hobbiból ő is futott és úszott. De szokott jógázni, imádott kirándulni, szeretett utazni, nyitott volt mindenre, tudott magáról mesélni, de ugyanakkor jó hallgatóság is volt, szerette a komolyzenét és az állatokat. Nem kényeskedett, ha kulcsosházban kellett aludnia és kedves volt, megértő és nem hisztis.
A mai napig azt gondolom, hogy sokkal jobb társa lett volna a férjemnek, mint én (bár csak 3 napot töltöttünk együtt). Viszont a lány ellen szólt, hogy mi akkor 2-3 éve kapcsolatban voltunk és külföldön élt, a férjem meg nem szívesen hagyta volna itthon a családját.
8 eve swingerezunk.
Poliamor a kapcsolatunk nem egyszer volt nekem van a nejemnek szerelme.
De a 20 ev alatt egyszer sem fordult meg a fejeben h elhagyjon ahogy nekem sem. A csalad a gyerekek osszekotnek.
A szex isteni vele es azt gondolon neki is jo ha heti 3-4x meg szexelunk egymassal.
Szoval azt gondolom h nem fog elhagyni egy fulos pasi miatt sem. Ahogy en sem fogok egy csini csaj miatt. Mad megdugom amig a nejem massal elvezkedik.
Nincs olyan. A párom szeret engem, le se tudná tagadni. Én előbb észreveszem, ha előttünk pl. egy formás seggű csaj megy, mint ő.
Mivel jóképű, jó testű és belső tulajdonságokat illetően is teljesen rendben van, sok nőnek tetszik, nekem ez már nem újdonság. Volt aki szebb volt nálam szerintem. De őt totál hidegen hagyja, hogy ki csorgatja rá a nyálát, meg ki nem. Volt olyan eset, ahol már az ismerősök mondták, mennyire rá van kattanva egy csaj, de esküdni mernék, hogy a páromnak ez fel se tűnt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!