Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy házas férfi és egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy házas férfi és egy házas nő hogyan oldják meg ha szexelni akarnak egymással? Egyikük lakására sem mehetnek ugye.Akkor hol csinálják?

Figyelt kérdés
Nem készülök ilyenre csak érdekel.
2023. ápr. 26. 18:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Hmmm szeretnél te olyan Corsat mint az enyém (amúgy nem Corsa). 🤣
2023. máj. 6. 06:41
 22/29 gyurlaci ***** válasza:
79%

21#

Háppersze nekem is Ferrari Testarossám van.Abban még kényelmetlenebb.

Amúgy egy kolléganőm mondta: aki olyan ruppótlan hogy nincs egy tizese egy panzióra az inkább verje ki a faxát.Szerintem igaza van. :-))

2023. jún. 5. 18:51
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
22. Látszik, hogy egy irigy kutya vagy.
2023. jún. 6. 20:01
 24/29 gyurlaci ***** válasza:
100%
Már miért irigyelnélek? Hogy rojtosra baxatod magad egy kocsi hátsó ülésén.Nyáron izzadtan mész haza télen meg a járó motor mellet is befagy a segged. Azt ezen mit kéne irigyelnem nyomi? Anno amikor kellett kiautóztunk a Macska-panzióba,kivettünk egy szobát,boldoggá tettük egymást, utána lezuhanyoztunk ettünk pár DURAN Szendvicset és volt egy csodálatos napunk.
2023. jún. 11. 18:18
 25/29 anonim ***** válasza:
Elmennek üzleti útra .
2023. jún. 11. 18:20
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

24. Ki írta azt, hogy rám vagy irigy te ostoba? Hol írtam azt, hogy télen nyáron autóban szexeltünk? És most is azt mondom irigy vagy mert csak az irigy ember kritizál másokat.

Ha valakinek épp úgy van kedve, hogy autóban szexeljen egy gyönyörű szép erdőben az miért lenne baj? Amúgy ha fingottál akkor mossál is kezet te csupa tisztaság.

2023. jún. 15. 15:32
 27/29 gyurlaci ***** válasza:
51%

Tudod nyomi aki nagyon szegényen van eleresztve a szellemiek terén az gondolja hogy őt irigylik.

Viszont itt te összekevered a szervita rendet a rendszervitával.

Ha te azt hiszed hogy irigylésre méltó vagy, hidd azt.D

2023. jún. 16. 16:42
 28/29 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül buta egy ember vagy, jó Isten gyere le. 🤣🥴
2023. jún. 16. 20:29
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Én erre sem időt, sem anyagiakat nem pazarolnék. Egy dugásra? 5Ft-ot nem érne az egész, csak egy probléma spirállá alakulna.
2023. jún. 17. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!