Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házas férfi és egy házas nő hogyan oldják meg ha szexelni akarnak egymással? Egyikük lakására sem mehetnek ugye.Akkor hol csinálják?
21#
Háppersze nekem is Ferrari Testarossám van.Abban még kényelmetlenebb.
Amúgy egy kolléganőm mondta: aki olyan ruppótlan hogy nincs egy tizese egy panzióra az inkább verje ki a faxát.Szerintem igaza van. :-))
24. Ki írta azt, hogy rám vagy irigy te ostoba? Hol írtam azt, hogy télen nyáron autóban szexeltünk? És most is azt mondom irigy vagy mert csak az irigy ember kritizál másokat.
Ha valakinek épp úgy van kedve, hogy autóban szexeljen egy gyönyörű szép erdőben az miért lenne baj? Amúgy ha fingottál akkor mossál is kezet te csupa tisztaság.
Tudod nyomi aki nagyon szegényen van eleresztve a szellemiek terén az gondolja hogy őt irigylik.
Viszont itt te összekevered a szervita rendet a rendszervitával.
Ha te azt hiszed hogy irigylésre méltó vagy, hidd azt.D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!