Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy házas férfi és egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy házas férfi és egy házas nő hogyan oldják meg ha szexelni akarnak egymással? Egyikük lakására sem mehetnek ugye.Akkor hol csinálják?

Figyelt kérdés
Nem készülök ilyenre csak érdekel.
2023. ápr. 26. 18:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
28%
"Marad a bokor...." kiscsillag
2023. ápr. 26. 21:08
 12/29 anonim ***** válasza:
58%

Vannak ilyen "randiszobák". Lényegében olyan lakások, amiket pár órára adnak ki, és kifejezetten a titkos szexuális viszonyt folytatók a célcsoportja. Nem tudom, milyen áron mennek most, de szerintem 10 ezer Ft környékén lehet egy kb 2 órás bérlés.

Nem kell félni, hogy hazaér valaki, nem kell félni, hogy lebuktok valahol nyilvános helyen, nem kell utána eltüntetni a bűnjeleket stb, és még le is lehet utána zuhanyozni a szex szagot.

Ha valaki mondjuk havi 2-3 alkalommal találkozik a szeretővel, akkor szerintem megéri nekik azt a pénzt.

2023. ápr. 27. 06:22
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
Ez a sok macera szerintem nem ér ennyit! Ha nincs szex otthon hát nincs, el kell fogadni. Ott van az ember keze!
2023. ápr. 27. 06:25
 14/29 anonim ***** válasza:
38%

A 12-es válaszomat miért pontoztátok le, amikor a kérdés szempontjából maximálisan hasznos?

Ennél nagyobb örömötök nincs, drágáim? 🤣🤡

2023. ápr. 27. 11:11
 15/29 anonim ***** válasza:
46%

14. A gyk-n vannak feminista és liberális válaszok amiket a kemény mag elfogad. Ha te nem így válaszolsz, legyen az egy normálisan megfogalmazott szubjektív vélemény, azt lepontozzák.

Nekem 2 accountom van, az egyik 89%-os, ott mindig a nyálas, rózsaszín himlpi-humpli válaszokat adom, sőt próbálom ekézni a férfiakat. Tuti recept! ;)

Ezzel az accommal meg szókimondó vagyok, de a véleménycenzúrának csípi a szemét! Vagyis személyes támadásnak veszik, ezt meg az egójuk nem viseli el.

2023. ápr. 27. 11:29
 16/29 anonim ***** válasza:
69%
Vegyél a párodnak egy olyan telefont amin van lokátor. Így mindig tudhatod hogy merre jár és pontosan mikor ér haza.
2023. ápr. 27. 13:54
 17/29 anonim ***** válasza:
25%
Mi kocsiban oldjuk meg. A szeretőm lakására amikor dolgozik a férje. Vagy a barátnőjének a lakására, nàlunk. Mikor hol
2023. ápr. 30. 15:25
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Autóban.
2023. máj. 5. 15:13
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire kell elkeseredett suttyónak lenni ahhoz, hogy felnőtt fejjel a susnyában leparkolt Corsa hátsó ülésén hajtogassuk magunkat derékszögbe egy kósza numeráért a párunk háta mögött? 😂😂😂

18 évesen az akkori párunkkal megvolt a fíling jobb híján, de ne már...

2023. máj. 5. 16:32
 20/29 anonim ***** válasza:
32%
Nem vagyok elkeseredett, és nem Corsam van🙂
2023. máj. 5. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!