Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek a szeretőtök családi házába?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nős férfival egy szexpartner kereső oldalon.
Nagyon kívánjuk egymást. Ő azt akarja, hogy délelőtt menjek hozzá a családi házba, hogy ott legyen a szex.
A felesége délelőtt dolgozik. Én viszont félek, hogy váratlanul hazajön.
Mit tennétek a helyemben?
Aki volt hasonló helyzetben, hogy cselekedett?
2023. ápr. 23. 19:55
2/52 anonim válasza:
Ez k*rva megalázó! Normális nő, eleve nem ertekeli magat annyira alul, hogy leáll nős pasival!
3/52 anonim válasza:
Előfordult már, megvan az izgalma a közös ágyukban csinálni. :)
4/52 anonim válasza:
A mostani eszemmel biztosan nem. Kérdező, a félelmed jogos, bármi megtörténhet. Ne menj oda.
N
5/52 anonim válasza:
Hát én nem mennék oda, ahol a feleségével szeretkezik. Pfúj. Meg amúgy sem.
6/52 anonim válasza:
Az az ő területük! A férfi egyáltalán nem tiszteli a nőt! Téged sem fog. Kizárólag semleges helyen, pl búvóhelyen találkoznék.
7/52 anonim válasza:
Te ugyanojan vagy mint a barátnőm, kb ugyanezt csinálta csak nem fizikailag.
8/52 anonim válasza:
Kizart. Magam miatt sem, amiatt a csalad miatt sem. A legnagyobb arulas ez. Raadasul az se erdekli, hogy szomszedok, ismerosok meglatjak.
Nagyjabol materialista vagyok, de ugy erzem, ilyen helyzetben a feleseg, a gyerekek ott vannak, es a mennykonek is illene lecsapnia.
Egy szallora sajnalja a penzt, de ilyen aron...
10/52 anonim válasza:
Szerintem simán elmehetsz, csak arra figyeljetek, hohy tüntessétek el a nyomokat. Ha meg betoppan hirtelen az asszony, akkor mássz az ágy alá, esetleg surranj be a ruhásszekrénybe, vagy bújj be a sütőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!