Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mi lenne a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a jó döntés megcsalás után?

Figyelt kérdés

Elmesélem a sztorinkat. 22F

3 éve vagyunk együtt a párommal, én vagyok az első szerelme. A legnagyobb baj, hogy én Pesten tanulok, ő pedig vidéken (kb 300km), viszont minden héten haza megyek, és együtt vagyunk 3 napot. Amikor fent voltunk nálam Pesten, akkor bele néztem a telefonjába és olyan üzenetek láttam amire soha nem gondoltam volna. Először kiakadtam majd megpróbáltuk megbeszélni, megcsalt két sráccal.. Az egyik másfél éve történt viszont heti rendszereséggel küldtek egymásnak a képeket addig amig ki nem derült, a másik srác meg tavaly novemberben. Plusz még szerintem van neki egy kis figyelem hiánya mert még vagy 5+ férfit hülyitett. Amikor megkérdeztem miért csinálta, azt felelte, hogy ő még soha nem volt senki mással és nem tudta hogy le marad e valamiről. Gondolkodtunk hogy szakítsunk, de egyszerűen nem tudtuk elengedni egymást. A szülei szerint én mekkora patkány vagyok, hogy bele nézek a telefonjába a tudta nélkül, mert amúgy ha nem nézem meg soha nem fogja elmondani. Eltelt azóta 4-5 hónap, már nem beszélünk róla, ő rajta látom hogy megnyugodott, meg én is próbálom ezt a látszatot kelteni, de egyszerűen a bizalom az megszűnt létezni én felőlem, semmit nem hiszek el neki, eleinte folyamatosan bele néztem a telefonjába, amíg wc-n volt, valamit csinált, ezt már nem csinalom, megpróbáltam úgy hozzá állni, ha ezek után is folytatja akkor azzal már nem tudok mit kezdeni. De igen, ahogy mondtam, nem tudok bízni benne, viszont nagyon szeretem. Plusz az se segít, hogy én nagyon messze vagyok tőle, akkor meg aztán ki tudja mit csinálhat. A másik legnagyobb bajom az hogy szorongok, előtte nem éreztem ilyet nagyon, hogy ennyire kínozzon valami belülről, viszont amikor mellette vagyok akkor ez elmúlik, de távolról egyszerűen nem bírom. Nem tudom mi lenne a jó döntés, vele maradni vagy folytatni ezt az egészet?

2023. ápr. 22. 13:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Megtette nem egyszer és mivel elnézted neki meg fogja még egy jó párszor mert madárnak néz. Nem szeret téged ez hazugság akkor nem kellene neki még 5-7 pasi.
2023. ápr. 22. 16:26
 12/26 A kérdező kommentje:
Hát őszintén nem számítottam erre a sok negatív válaszra, azt hittem lesz valaki aki támogatni fogja a kapcsolatot és hosszú távon az idő múlásával enyhül a fájdalom és a bizalom is nő. De ezekszerint itt mindenki a könnyebb utat választotta
2023. ápr. 22. 16:38
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Te teljesen el vagy tévedve. Nem szimplán megcsaltak, hanem egész párhuzamos élete van a barátnődnek, méghozzá elég r.ibanc stílusban nyomja. Nem is értem, hogy tudsz még ránézni, hozzáérni, miután megtudtad, hogy azzal a szájjal, amivel téged csókol, neked hazudik, nemrég még másik palikat elégített ki és hazudott nekik is. Ez nem botlás, hanem durva jellemhiba. Éljen, tapasztaljon, de közben ne hazudjon a másik ember képébe!
2023. ápr. 22. 17:33
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a könnyebb út, hanem itt te vagy aki meg akar bocsátani, a csaj nem mutat fel semmit, ami azt mutatná, hogy egyáltalán megbánta. De ha idióta vagy persze hívj csak monket negatívnak, de aztán ne sírj ha kiderül, hogy van ott még pár pasi rajtad kívül.
2023. ápr. 22. 18:09
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem könnyebb út ezt csak te hiszed. A könnyebb út az hogy vele maradtál mert félsz egyedül lenni és félsz szembenézni azzal a fájdalommal amit tettek veled. Nehezen tudnál rajta tovább lépni. Bízni sosem fogsz benne. Tesz ő azért bármit hogy jobb legyen a kapcsolatotok? Plusz bőven van ideje a hétköznapokban pasizni mire oda érsz hétvégére kitörli az üzeneteket és pont semmit nem fogsz megtudni mit csinál a távollétedben. Ebben a helyzetben senki nem fog melletted állni.
2023. ápr. 22. 18:15
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A szakítás nem a könnyebbik út. Pont az, hogy homokba dugod a fejed, az a könnyebbik megoldás. Csak a drága időd vesztegeted, de majd a következő megcsalásnál rájössz magad is, hogy holt jóindulatból mondjuk, hogy nem fog változni. És mivel elnézted neki, hülyének nézhet innentől kezve.
2023. ápr. 22. 18:27
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
A könnyebb utat te és a barátnőd járjátok kérdező!
2023. ápr. 22. 18:33
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolkodtunk hogy szakítsunk, de egyszerűen nem tudtuk elengedni egymást."

A válasz alapján ő döntötte el ezt is helyetted. Töketlen vagy

2023. ápr. 22. 19:34
 19/26 anonim ***** válasza:
96%

Szép kis család, még te vagy a rossz hogy pici lanyuk egy riherongy.

Haverom hasonló helyzetben volt, mondtam dobja a csajt.

Másfél hónapra rá megismert egy sokkal jobb lányt, 2 év után nem rég kérte meg a kezét.

Amíg ezzel a szakadékkal vagy, elveszed a lehetőséget magadtól hogy megtaláld az igazit.

Az idő pereg.

2023. ápr. 22. 20:27
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen tavkapcsolat amúgy is mindig halálra van ítélve.

Sajnálom, hogy így jártál.

De hidd el, már kétszer megtette, folytatni fogja, nem vagy ott. És nem elmondta, hanem lebukott. Nem szeret téged. Akkor nem tenné ezt. Kényelmes veled lennie. Ennyi. De majd ő fog dobni téged. Fiatal vagy még nagyon. Lesz olyan, aki olyannak szeret, amilyen vagy. És te is őt.

Ha egy kapcsolatban eltűnik a bizalom, annak vége.

2023. ápr. 22. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!