Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi masszőr vagyok, hogy kezeljem, hogy minden harmadik nő többet akar?
Pár hónapja kezdtem el masszőrként dolgozni és már az első nap szembesültem vele, hogy rengeteg nő (párkapcsolatban vagy házasságban élő) nem csak masszázst szeretne...
Sokan csak egy szexi tangában fekszenek le, de vannak, akik teljesen meztelenül és hát a testbeszédükből, mondandójukból, apró elszólásokból is elég egyértelmű, hogy mit szeretnének.
Természetesen vannak távolságtartó nők is, de 60-70%-ban azt látom, hogy a legtöbben elvárják, hogy ne csak masszírozzam őket.
Ez általában az érettebb nőkre, 40 felett igaz, legutóbb konkrétan a hölgy halkan nyögdécselt, pedig csak a combját masszíroztam...
A gondom, hogy legszívesebben nem ellenkeznék elképesztően nehéz ilyenkor ellenállni. Végülis ez csak munka nem? Amit a kiens kér azt meg kellene tenni?
Viszont van feleségem, tervezzük a gyereket, szeretem őt. Viszont amikor minden nap van 2-3 ilyen "véletlenül nagyon szexi" ruciban jövök masszázsra, félreérthetetlen jelzéseket adok, kitolom a popsit, stb. nők, akkor az ember elgondolkozik.
A munkahelyváltás nem opció most, ezzel tudok akkor és amennyit dolgozni, pár évig muszaj ezt csinálnom.
Egyébként van másik férfi masszőr ismerősöm és róla pl tudom, hogy kb. minden harmadik, negyedik nő csak a szex, erotika miatt megy masszázsra. Ez ennyire elfogadott lenne?
Nők, ti ki szoktatok kezdeni a férfi masszőrrel? Vagy csak engem találnak meg?
31 F
" de 60-70%-ban azt látom..."
Élmodozz csak. Én pont a magadfajtád miatt megyek csak női masszőrhöz.
Nézd, őszinte leszek. Én is sokszor úgy gondolom, hogy a férfiak teljesen mást látnak bele a dolgokba, mint a nők, sőt, sokszor többet látnak bele, illetve rengeteg olyan nő van, aki "csak játékból" szereti húzni a férfiak agyát, de ha a férfi lépne, még a nőnek állna feljebb...
Na de. Tételezzük fel, hogy tényleg jól látod a jeleket. Az az adott nőt jellemzi. Sajnos a mai világban rengeteg nőnek-szintúgy férfiaknak-nincsen tartásuk, vagy szilárd értékrendjük, hedonista életmód van, a flörtnek élnek és a külső megerősítésnek.
Az ilyen nők, akik így viselkednek veled, valószínűleg másokkal is, szóval olyan is az értékrendjük. Én, még ha tetszene is a masszőr pasi, eszembe sem jutna így viselkedni, én ezt taszítónak gondolom nő létemre.
A másik viszont, ezt fejteném ki bővebben, a hűség-kísértés témakörét. Elhiszem, hogy nehéz lehet egy férfinak, amikor sok kívánatos nő fekszik ott. Viszont a hűség egy döntés. Én úgy gondolom, hogy igen, lehet, hogy alább hagy a kezdeti láng, de ha te eldöntöd, hogy hűséges leszel, és pont, nincs fejben kifogás, hogy "de sok a kísértés" és társai, akkor te hűséges is maradsz. Én elég vonzó nő vagyok, viszont amikor volt párom, és sok helyes pasival voltam körbevéve, sem csábultam el, mert tudtam, hogy azzal mit veszítenék, és fejben eldöntöttem.
Ha viszont úgy érzed, hogy hiába döntöd el, ez veszélyforrás, akkor kénytelen vagy munkát váltani. Más lehetőséged nincs. Ha úgy érzed, hogy nem fogod tudni örökké tartani magadat ilyen kísértéssel teli környezetben, akkor ott kell hagyni ezt a munkakört, mert vele a jelnlegi életedet fogod kockáztatni.
Bár, őszintén, szerintem ez olyannak kellene lennie, hogy a nőgyógyász sem úgy tekint a betegeire, vagy az urulógus sem, aki gyantázik kozmetikus intim területen, ők sem, szóval neked sem úgy kellene tekinteni ilyenkor rájuk, mint nők, hanem mint kliensek.
"Aki mást mond, az hazudik vagy teljesen asszexuális."
Vagy nem úgy működik, mint te.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!