Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalnátok a férjeteket egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalnátok a férjeteket egy helyes fiúval?

Figyelt kérdés
A férjemmel már öt éve házasok vagyunk és egy gyerekünk is van. Nem gondoltam, hogy ilyesmin el fogok gondolkozni valaha is. A szomszéd fiú, aki tíz évvel fiatalabb nálam, már egy ideje adja alám a lovat, mert neki tetszenek az idősebb nők. Az a gond, hogy már én is egyre jobban kívánom őt. A férjem állandóan dolgozik, és mikor hazajön már csak döglik az ágyban, szexnek túlzás azt a maszatolást nevezni, amit velem művel. Nekem pedig még van igényem rá. Abban maradtunk a fiúval, hogy bármikor úgy döntök, szóljak neki és lefekszik velem. És persze titokban marad. Ti belemennétek a helyemben? 32/N

2023. ápr. 21. 20:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
53%
Ha annyira szar a férjjel a kapcsolat, akkor miért ne?! ;)
2023. ápr. 26. 03:18
 12/23 anonim ***** válasza:
57%

11

Akkor miért nem válsz baromarc?

2023. ápr. 26. 16:47
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
11 vagyok. Ki van veled 12? H*üly*e vagy vagy h*üly*e vagy? Mi közöm a csalás vagy a váláshoz? Miért kell se*gfejnek lenned velem? Idi*óta.
2023. ápr. 26. 17:52
 14/23 anonim ***** válasza:
61%

13

Olvasd vissza mit írtál, buher!

2023. ápr. 26. 17:58
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
14. És? A nő kérdezte. Kapott egy választ. Engem ne oltogass!
2023. ápr. 26. 18:00
 16/23 anonim ***** válasza:
68%
Attól még patkány vagy.
2023. ápr. 26. 18:08
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Hogy a jófrancba mennék bele ilyenbe?? A szomszéd sráccal? És ha rájön az öt perc és beköp a férjemnek?
2023. ápr. 26. 18:15
 18/23 gyurlaci ***** válasza:
100%

Nem rég olvastam talán pont itt a gyk-n egy hasonló szitut.Az asszonyka egy másfél éves gyerek anyukája nem tudott ellenállni az anyukája szomszédjában lakó kis 18 éves takonynak.Megtörtént,megbánta de az ifjú padavan megzsarolta ha nem kúrnak még egyszer akkor beköpi a férjének.Na a dolog még megtörtént háromszor. De a nő félvén hogy kiderül és a lelkiismeret furdalás miatt terített otthon. De nem volt hajlandó elmondani hogy kivel kúrt félre mert félt hogy a férje nyomorékká veri a kis herceget. A férj ragaszkodik hogy tudja ki volt a szerető,addig nincs miről beszélni. Azóta elköltözött de minden nap ott van az esti baba fürdetésnél,és válni készül.A feleség be van szarva hogy egyedül marad, miközben jó volt a házassága és már verné a fejét a falba hogy mekkora marha volt.Szóval ez egy drága egónövelő kamatyolás volt.

2023. máj. 30. 10:31
 19/23 anonim válasza:
Így igaz! Nagyon sokba fog kerülni, ha nem derül ki akkor is! Nem bíznék egy ilyen fiatal csődörben!
2023. jún. 14. 15:13
 20/23 anonim válasza:
Végül mi lett? Lefeküdtél vele?
2024. jan. 6. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!