Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes, vagy helytelen hogyha hagyom a boldog tudatlanságban?
Van egy 28-30 körüli csaj a szalagon, ahol dolgozom. Egész normális, de kicsit azért sajnálom. Folyton arról mesél, mennyire imádja a pasiját, meg hogy jobbat keresve sem találhatna. Hát az egyik ismerősöm mesélte nekem, hogy a srác azért megcsalta a csajt, mióta együtt vannak. Nem tudom honnan tudja, nagyon nem is érdekel, hogy mi van velük, meg nem is tisztem, hogy beleavatkozzak az életükbe.
Csak felmerült bennem a gondolat, hogy milyen lehet mondjuk leélni úgy az életedet, hogy megcsalnak, de talán nem is tudod meg soha. Ti minek örülnétek (bocs a megfogalmazásért) jobban, ha elmondaná valaki, ha ilyesmit tud meg a párotokról, vagy inkább hagyjon meg a boldog tudatlanságban?
"Hát az egyik ismerősöm mesélte nekem"
Tehát a te ismerősöd ismeri nemhogy a te kollégáidat, de még azoknak a partnerét is?
Helyesen teszed, hogy nem mondod el neki.
Vagy igaz vagy nem. Aki ilyeneket terjeszt, azt sz...kavarónak szoktam nevezni.
"nem is érdekel, hogy mi van velük, meg nem is tisztem, hogy beleavatkozzak az életükbe."
Ennyi.
"egyik ismerősöm mesélte nekem"
Nem kell mindent elhinni. Könnyen lehet, nem is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!