Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így most szabályos vagy nem?
Figyelt kérdés
Általában az értékrendem a helyén van és utálom ezt a megcsalás témát, sőt! Én vagyok az aki ha barátikörben megtudja hogy megcsalást tervez valaki, akkor kiakad és azon vagyok hogy lebeszéljem erről a megcsalót, vagy legalább hassak a lelkismeretére ha van neki.
Most viszont összezavarodtam: Van egy kollégám aki az egyik kolléganőmmel csalja a feleségét. Ugyanezzel a kolléganömmel viszont elkezdtünk összemelegedni, heti kétszer találkozunk melón kívül is, de csak ilyen beszélgetős randikat csinálunk. Elmondta hogy mi a szitu, próbálom tiszteleben tartani mert az ő dolguk, de közben annyira megvan köztünk a kémia és a dinamika hogy szerintem nem sokáig bírjuk már. Nincs ez így kimondva hangosan kettőnk között, de szerintem mindketten érezzük.
Az igazi kérdés az, hogy ezt szabad-e? Ez így megcsalás? Szeretőt elszeretni mennyire ér? Egyik oldalam azt mondja hogy ez is ugyanolyan, a másik azt hogy tök mind1.
2023. ápr. 19. 00:28
1/10 anonim válasza:
Ezek szerint általában helyén van az értékrended, már ha mások életéről van szó. Hogy is van a mondás? Minden szentnek maga felé...
2023. ápr. 19. 00:40
2/10 anonim válasza:
Hogy lenne már ugyanolyan? Egy normális párkapcsolatban hivatalosan mindkét fél csak egymással fekszik le, az általad említett helyzetben az egyik fél már alapból csalja az asszonyt, a másikat meg nyilván nem zavarja, hogy foglalt a partnere. A helyedben inkább azon aggódnék, hogy téged is meg fog-e csalni majd a nő.
2023. ápr. 19. 00:46
3/10 anonim válasza:
Komolytalan, laza kapcsolatnál több ebből így nem lesz. Szóval a komoly párkapcsolatra vonatkozó szabályok nem igazán számítanak, mert ez nem komoly, amit csináltok.
2023. ápr. 19. 06:14
4/10 anonim válasza:
Hogyha komoly kapcsolatot keresel, akkor nagyobb hülyeséget nem is csinálhatnál. Hogyha szexkapcsolatot, akkor nincs jelentősége, amennyiben mindketten egyedülállóak vagytok.
2023. ápr. 19. 07:08
5/10 anonim válasza:
Munkahelyen csak a selejt kezd bárkivel is. Legyen az nő, vagy férfi.
2023. ápr. 19. 08:16
6/10 anonim válasza:
Persze, tolvajtól ér lopni.
Amúgy tipik, addig nagyon erkölcsös vagy amíg másról van szó és osztod az észt. De ha ugyan olyan helyzetbe kerülsz annyira már nem stabilak azok az erkölcsök.
Most fordítsd meg, minden érintetted beszélj rá hogy csajla a másikat és akkor nem szólhat be senki a másiknak.
2023. júl. 9. 15:15
7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem itt félreértettétek a kérdést, vagy nem is tudom. Akiket próbálok lebeszélni azok fix kapcsolatban élnek a párjukkal. Voltam már olyan helyzetben, mikor engem csaltak meg és emiatt próbálok lebeszélni erről bárkit, aki így megbántaná a párját, mert együttérzek a védtelen féllel. Ha dugni akar mással, akkor szakítson. Viszont ha már egy faszi csalja a feleségét valakivel akinek ez rendben van, onnantól én miért ne feküdhetnék le azzal a nővel? A szerető megcsalja a már amúgy is bűnöst én meg legalább dugok egy jót. Ja és természetesen én nem akarok ebből kapcsolatot és a csaj se, őt hajtja az új kaland én meg kanos vagyok. Amúgy azóta is kefélünk. Lesz*rok én már minden véleményt... Aki egy lyukat is kihagy az a világ legnagyobb barma.
2023. okt. 10. 21:37
8/10 anonim válasza:
A csaj magyarul több vasat tart a tűzben
2023. okt. 10. 21:39
9/10 anonim válasza:
Te nem csinalsz semmi rosszat, ne hallgass az 1-esre. Csak szeretok, lehet a palinak is van tobb szeretoje, ha nem fixaltak le, akkor te is siman lehetsz a lannyal.
Viszojt vigyazz bele ne szeress, eleg alantas nonek tunik.
2023. okt. 10. 22:24
10/10 A kérdező kommentje:
Semmi szerelem nincs. Igazából felmondtam, a felmondási időt töltöm. Valószínűleg ez a "kapcsolat" addig tart ameddig ez le nem telik. Megérte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!