Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy ő többet jelent már a számomra?
A követkető szituációba kerültem négy éve meg ismerekedtem egy férfival, akivel nagyon jó viszony alakult ki köztünk találkoztunk párszor, de inkább csak online meg telefonon beszélgetünk. Nagyon jól megértjük egymást, de egy bibi van a történetben neki barátnője van. A beszélgetéseink titokban folytak, februárban találkoztunk személyesen ismét és az együtt töltöttük az éjszakát, ahol átléptük a határt és lefeküdtünk egymással. A következő találkozón is hasonló volt szituáció. Pár napja észre, vettem magamon, hogy hiányzik nekem, szeretnék vele lenni, de ezt nem merem el mondani neki. Szerintetek meg érne egy próbát, hogy elmondom neki, hogy kezdek többet érzeni iránta? Vagy inkább ne? És ha igen, milyen mondom közöljem vele? Csak simán mondjam el?
Attól is nagyon félek, hogy a barátnőjét fogja választani, nem jó a kapcsoltuk nagyon sokat beszélgetünk erről de nem lépett ki a kapcsoltból sose, és félek, hogy vissza fog utasítani és el fogom veszíteni mint barátot is, pedig mi tényleg mindent meg beszélünk és nagyon jó vele lenni, vele beszélni.
Te tényleg nagyon naív vagy. Kincsem csak beetési időszakban voltál, amikor azt mondta, hogy fél, hogy a barátság tönkre megy és azért nem szakít vele.
Látod február óta már lefeküdt veled. Milyen érdekes... Akkor nem félt, hogy tönkremegy a barátság. Szarkazmus.
Persze, hogy nem, mert arra ment ki a játék, a nevetségélés, a telózás, a talik, hogy megfektessen és sikerrel járt. Ő mossa kezeit, mert szólt előre, hogy ő "nem akarja, hogy a barátság megromoljon" majd szépen búcsút int neked, vagy hazudik, hogy adj neki időt, hogy elhagyja a barátnőt. De azért kúrogatni fog. Hiszékeny vagy nagyon.🤦♀️
Azért az ugye megvan, hogy a barátságotok már ott véget ért, amikor betette neked?!
Amúgy jól leírta az előző válaszoló.
Attól nem félsz, hogy majd más pasi megfog téged csalni, ugyanúgy szeretőt tart, mint most te vagy ennek a hapsinak? Én a helyedben félnék, de nagyon...
4 évig barátságban van veled, nem tudom mióta van barátnője, habár tök mindegy, mert akármikor végett vethetne a kapcsolatának, ha te irántad érez valamit, ami több, mint hogy kipróbált téged (is) a barátnőn kívül. De nyilvánvaló, hogy csak becsuszant, mert jólesett neki és nem fogja érted elhagyni őt.
Bár, de hülye is vagyok te nem is azt akarod, lol, te csak nem akarod, hogy a híres "barátság" megszűnjön. Te még azon kívül, hogy retkes lotyó vagy még a kevesebbel is megelégszel. Eszem megáll komolyan. Ne aggódj, nem fogja stoppolni a "barátságot" veled, nincs mit, mert sosem igaz barátság kötött titeket össze, inkább csatolt hozzá extrákkal fogalmat miközben párja van. Te is megéred a pénzed. Mocskos r*b@nc.
(#13)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!