Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy könyv, most került a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy könyv, most került a kezembe. A megcsalást teljesen más fénybe állítja mint ahogy mi most itt gondoljuk. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Dr Szilágyi Vilmos: Intimkapcsolat kézikönyve.

[link]

Itt elolvasható online is.

Teljesen más gondolatokkal taglalja ezt a témát. Nem is tudom eldönteni hogy a megcsalás pátján áll, vagy ellene.

Vélemény?

#megcsalás #kézikönyv #Szilágyi Vilmos
2023. ápr. 15. 14:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan azt hiszed, hogy ezt valaki elolvassa, mert TÉGED érdekel?

Pont tojok rá, hogy ki mit gondol a megcsalásról. Van saját véleményem, amin ez úgyse változtat.

2023. ápr. 15. 14:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Pont arra gondoltam, mint 1-es.

Ha te olvastad, akkor 20-30 mondatban foglald össze, amin meghökkentél és a véleményünkre kíváncsi vagy. Arra joggal várhatsz érdemi reakciót.

2023. ápr. 15. 14:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Akkor minek irtok választ? :D Kényszeres kommentelők :D :D
2023. ápr. 15. 14:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok.

Én azért, mert tanácsot is írtam, hogy hogyan lehetne ebből értelmes kérdést csinálni, amire lehet, hogy szívesen reagálnék.

Mert a megcsalás témáját amúgy nem tartom érdektelennek.

2023. ápr. 15. 14:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A hozzászólók csak építő kritikával láttak el.

Érdemi választ nemigen fogsz kapni, amíg össze nem foglalod, miről is van szó.

2023. ápr. 15. 14:32
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Kvára leszarom, hogy ki milyen fényben tünteti fel a félrebszást. Nekem akkor is taszító marad, ha mellettem más nőbe is dugdossa a faszát, aztán meg jön hozzám. Ez egyszerűen gusztustalan. 🤮Ezen semmilyen könyv, videó, franc sem fog változtatni.
2023. ápr. 15. 14:33
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Én már olyan könyvet is láttam/bele olvastam ahol azt próbálták előadni, hogy a megcsalás nem is olyan nagy dolog és a másik "nem a tulajdonunk" ami igaz is, de nem azért nem helyes a megcsalás, mert birtokoljuk a másikat, hanem számos más ok miatt. Nem tudom, hogy itt is ez-e a helyzet.. de a fejezetek nem szimpatikusak.
2023. ápr. 15. 14:44
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
És általában ezeket a könyveket valamiért mindig férfiak írják:)
2023. ápr. 15. 15:18
 9/13 anonim ***** válasza:
36%

Lehet szépen köríteni, nevezhetjük a krvát örömlánynak...attól még krva marad.

Én is próbáltam más szemszögből nézni a barátnőm hűtlenségét, minden létező módszert átvettem, számbavettem...nem ment, hogy ne megcsalásként tekintsek rá.

Aztán teltek a hónapok, és rájöttem, hogy a hűtlenség az igazából nem a hűtlen fél hibája, de még nem is a megcsalt fél hibája, ha okot kellene keresni azt szerintem gyermekkorban kell kajtatni. Rossz képet láttak gyermekkorban, nem megfelelő morált neveltek a gyerekbe, esetleg rossz neveltetést, érzelmeket nem kaptak stb.

Ezáltal nem alakulhatott ki a gyerekben egy olyan kép, ami a monogámia tiszteletét jelképezné neki, plusz ott van még a félelem, a gyengeség...rossz a kapcsolatom, másra vágyom, de mivel tisztelem a kapcsolatotot, tisztelem a monogámiát ezért előbb szakítok, és utána keresek mást.

Tehát ezek az alap emberi dolgok hiányoznak azoknál az embereknél akik hűtlenek. És én egyáltalán nem neheztelek rájuk, a barátnőmre sem.

Ha okolni kellene valakit, akkor azok a szülők szerintem.

Bár hozzákell tenni, hogy a világunk egyre jobban halad az exhibicionizmus felé, a szexualitás beivódott a hétköznapokba is, reklámok, média, stb, mind azt sugallja, hogy legyen neked jobb, szebb, nagyobb stb....

Én megkockaztatnám azt, hogy 200 év múlva eltűnik a monogámia, és inkább a hűtlenséget fogják felmagasztalni egy olyan szintre, mint most a homoszexualitást, vagy biszexualitást, régen ezek ördögtől valóak voltak, megbélyegezték őket, ma meg már teljesen elfogadott, szerintem a hűtlenség is így fog járni pár szász év múlva, nem negatív jelző lesz, hanem inkább pozitív.

2023. ápr. 15. 15:28
 10/13 anonim ***** válasza:
57%
#8 és ők is olvassák 🤣🤣
2023. ápr. 15. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!